kayıt

bedelli askerlik

  1. 76
    son olarak başbakan yardımcısı bekir bozdağ: “Böyle bir ortamda, operasyonlar sürerken bedelli askerlik mümkün değil, kesinlikle olmaz” demişti.

    ben 2018'de geleceğini düşünüyorum.
  2. 77
    vergilerimiz artık hangi ülkelerde hangi hesaplara giriyorsa para yetmedikçe çıkarılan rezalet! rezalet çünkü zorunlu askerlik kalkmalı! ne güzel yapmak istemiyorsam para ödeyecekmişim. niye çünkü birilerinin bizi soyduğu yetmiyor!!!

    sırf halkı soymak için profesyonel orduya geçişi tamamlayamıyorsak ben de neyim!

    not: askerlik yapmış ama başkalarının bu saçmalığı yaşamasını istemeyen bir vatandaş!

    senelerce üniversite okuyorsunuz, sokakta selam vermeye tenezzül etmeyeceğiniz tiplere komutanım çektiriliyor. bu saçmalık son bulmalı!
  3. 78
    Anne ve babasını trafik kazasında kaybedip, reşit olmayan kız kardeşini çıraklığını yaptığı kasaba emanet edip askerlik yapmaya gelen insanlara şahit oldum. Kendinizi çok önemsiyorsunuz.
  4. 79
    bedelli askerliğe karşıyım. zengin çocukları bir gün bile askerlik yapmazken, fakir çocuklarının ölüme gönderilmesi adil değil.
  5. 80
    twitter'da sık sık gündeme getirilen mevzu.

    ben bu ortamda geleceğini düşünmemekle birlikte bu yılın son aylarında gelebileceğini tahmin ediyorum. hem olan talep hem de sıcak para girişi açısından bunu öngörüyorum.
  6. 81
    2018 ya da 2019 yılının sonlarına doğru kesin geleceğini düşünüyorum.
  7. 82
    şu an trend olan konudur. önce bedelli sonra oy diye hashtag açmışlar. ne diyeyim valla siz eğitilmezsiniz.
  8. 83
    fakirin de zenginin de eşit olduğu tek yer asker ocağı olduğu için Türkiye Cumhuriyeti pasaportu taşıyan sağlıklı her er kişi askerlik görevini yerine getirmelidir.
  9. 84
    başbakan ortak canlı yayında, "dikkate alınması gereken bir talep. bakış açımız olumlu ama istismar olmamalı" demiştir.

    öyle zannediyorum ki seçim ak parti lehine sonuçlanırsa, bu yıl sonunda gelir.

    edit: imla.
  10. 85
    çıkması sadece bir zaman meselesi olan askerlik.
    ayrıca seçimin sonucu ne olursa olsun bu durum bedelli askerliğin bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da düzensiz aralıklarla düzenli olarak getirilecek olduğu gerçeğini değiştirmeyecektir.
  11. 86
    KYK borcuda silinse on numara olacak. Mezun Öğrencilerin yarısından çoğu işsiz çünkü. Ödemede güçlük çekiyorlar.
  12. 87
    Hükümetin seçimlerde ilk koz olarak ortaya attığı vaadi. Piyon vaat. İnsanların çeşitli ve haklı sebepleri olabilir askere gitmemek için hepsine saygı duyuyorum ancak ben askere gitmeme olayına pek sıcak bakamıyorum. Cebimdeki parayı kullanarak rahata erişmediğim tek yer asker ocağı olabilir.
  13. 88
    çıkması için askeri harcamalara kaynak açma, hastalara ilaç ödeneği vb bahaneleri öne süren insanların aynı çabayı ve inancı ve de enerjiyi profesyonel ordu için harcaması gerektiğini düşündüğüm süper adaletsiz askerlik yöntemi. çok gariptir ki bu bedellici tayfa karşı tarafı daima bencillikle suçlarken kendileri "bi an önce askerliği parayla siktir edeyim de gerisi benim için mühim değil" kafasındadır.

    e madem o kadar sevgi pıtırcığısınız, askerliğin bu kadar çekilmez bir şey olduğunu düşünüyorsunuz; sizleri profesyonel orduyu savunurken de görmek isteriz.
  14. 89
    gitmeleri durumunda aile vb açılardan sıkıntıya düşecekleri, parayı toparlayamayacak veya birilerine türlü tavizler vererek toparlayabilecek kişileri tenzih ederim. ancak sırf okul yüzünden ama onu da kendi beceriksizlikleri yüzünden bitiremeyenler, askerden kaçmak için okulu bilerek uzatanlar, uzun dönemden çekinip kısa dönem yapmak için okul okumaya çalışanlar, bunu da çoğu zaman açıköğretim vasıtasıyla yapan ve fışkıran zekalarıyla bilerek uzatanlar ile son olarak götleri yemediği için kaçanlar için çıkmasını istemem.

    ha çıkacak mı derseniz, düzenli olarak çıkıyor zaten. bu da çıkacak, orası ayrı.
  15. 90
    gördüğüm kadarıyla beklenti içinde olanların genellikle "ben sivilde daha faydalıyım vatana millete ehe" argümanı ürettikleri şey. bir bakıyorsun herif dandik bir şirkette satın alma uzmanı. 3 kutu meyve suyunu nereden alsak diye düşünüyor sadece. "bu makarnalar çin'den mi geliyor lan" acaba diye uzaklara bakıyor. işi bu ha.

    korkuyorum de, çıkarcının, yalancının, kolpacının tekiyim de. ama "vatana böyle daha faydalıyım" deme.
  16. 91
    +zorunlu askerliği kaldırıyorum. Oğlum sen askerlik yapma bedelli yap.
    -Bedelli yaptım baba.
    +bedelliyi kaldırıyorum.
  17. 92
    Detayları belli olandır.

    Glennews yine erkenden haberi ortaya çıkarıyor.

    Yaş 27 bedel 20 bin tl.

    20 bin lira ne amk ya.
  18. 93
    i.hizliresim.com/... Bu ve benzeri tweetleri okurken keyiften öleceğim. Kimse size gül bahçesi vaad etmedi siz kendi aptallığınızla verdiniz o oyları. Bile bile lades dediniz, oyalayacaklarını ve mağdur edeceklerini bile bile. Üstelik asıl istediğinizi yapacak diğer adaylar varken.

    Her ne kadar 20 bin tl 27 yaş haberleri yalan olsa da ekim ayında belli olduğunda da benzer isyanlar çıkacak o yüzden ağlamaya devam.
  19. 94
    evlendiğimde takı paralarıyla yaptığımdır. 18 bin lirayı acımadan yatırmıştım. çok da güzel olmuştu.
  20. 95
    (bkz: ormana kaçıp taş ve odunla hayatta kalmak)
    (bkz: yürüyerek lizbon'a varıp yüzerek kanada'ya gitmek) - vücuda takılan bir pervane ve savunma mekanizmasıyla
    (bkz: soda kutularını propan gazı ile işleyip uçak yapmak)
    (bkz: intihar şovu yapıp kimlik değiştirmek)
    (bkz: bitcoin yoluyla uranyum ve plutonyum çubuk alıp çarpıştırmak) - favorim

    saç tipine uygun tarak bulunur.
  21. 96
    Parası olanın iyi yaşadığı olmayanınsa en boktan yaşadığı düzenin bir başka örneği. Elin 20'lik gençleri doğuda -10 derecede nöbet tutarken , parası olan vatan sevdalısı çakma delikanlılar askercilik oynayacak.
    • valla ben askercilik oynamaya da karşıyım.
  22. 97
    yaş şartının bir öncekiyle aynı olduğu şey.
  23. 98
    bugün nereye baksam beklenti içinde ağlayanları gördüm.
    madem kutsayıp durduğunuz vatanınızı birkaç ay götünüzü kaldırıp askerlik yapacak kadar bile sevmiyorsunuz bu tatava nedir?
    terörizlerle plazada çubuk kraker kemirerek mücadele etmeye hevesliler anlaşılan.

    -ben sivilde daha faydalıyım ehe.

    (evrak kabulde çalışıyor)
  24. 99
    hükûmetin, uygulamak için niye ekim ayını beklediğini anlayamadığım işlem.

    baştan belirteyim ben, olsa da tercih etmeyeceğim. hem maddi şartlar hem de kendi düşüncem gereği. he yapanı da kınayacak değilim. ama dediğim gibi ben yapamam.
  25. 100
    Askerligin bedeli olmaz .
    Ha oluyorsa da para değil kandir.
    • Kaç ünite?
    • Boş yapiyosun
    • Kaç ünite doldurmalıyım?
    • www.sikayetvar.com/...
      linkte 1 ünite 150 tl tutmuş.15000 tl için 100 ünite yeterli olmakta. lakin eyleme girişmeden önce şuraya bakmanızı tavsiye ediyorum. www.beslenmedestegi.com/...