kayıt

duncan robinson

  1. 1
    Miami Heat'in 26 yaşındaki şutör guardı. şu an oynanan indiana pacers maçında 3/3 üçlükle başladı. sezon içinde de adından sıkça söz ettiren bir oyuncu. kaan kural 'ın yorumlarına göre nba tarihine geçebilecek düzeyde bir şutör. izlemesi keyif veriyor
  2. 2
    Sene başından beri kendime sakladigim bir oyuncu.

    Keşfedildigine yine de sevindim çünkü lige yepyeni bir tarz katacak. Boş üçlük kullanarak nam salmış pek çok şutör var ligde ama bu çocuk koşarak geriye giderek İki el üzerinden fark etmeden şut atıyor. Daha önemlisi ise müthiş bir özgüveni var kenara alinirim diye bu yaptıklarından vazgeçmiyor.

    Sezon içinde 7-8 üçlük saldığı maçlar oldu. İzlemeye doyamadigim isimlerden biri.
  3. 3
    bu adam benim için çok garip. tutuyor yolluyor üçlüğü, şaşırıyorum. "nasıl aq? oha file sallanmadı bile." falan diyorum attığı her üçlük sonunda. diğer taraftan nadiren de kaçırıyor, ona da şaşırıyorum. "nasıl aq? daha deminki gibi gitti top girmesi lazımdı." falan diyorum. çözemediğim bir herif ama seviyorum kendisini.
    kenar mahallede büyümüş serserilerin içinde en masum suratlı olan çocuk tipi var. sigara içmiyor ise çok şaşırırım.
  4. 4
    Özel bir oyuncu. Net bir şutör ve hatta daha fazlası.

    Ancak götü kalkmasın ligin hala aktif en iyi üçlükçüsünden biri değil. Kendine gel bu ligde curry thompson harden durant var. Bil bunları oğlum daha çoğunu daha da istikrarlı yapman lazım.
  5. 5
    2017 yılında spor yazarlığı için bir yazara mesaj atıyor. bugün ise nba finalinde oynayacak. hayatın ne zaman ne getireceği belli olmuyor...

    twitter.com/...
  6. 6
    dün açıklama yapmış,

    "finallerdeyken lakers bench'i bana "jimmy neutron" diye bağırıyordu." diyor. hocam kusura bakma da adamlar haklı xd

    ayrıca bu olayı dwight howard'ın başlattığına adım gibi eminim :d