kayıt

kanser

  1. 26
    çaresi, karanlıkta parlamanıza sebep olan kemoterapi ilaçları ve radyoterapi seanslarıdır.

    ölüm ve sıtma...
  2. 27
    temelde; insan vücudunun aslında her gün bir miktar üretip bağışıklık sistemi tarafından yok edebildiği genetik mutasyonlu hücreleri ortadan kaldıran mekanizmaların, çeşitli sebeplerle bozulması sonucunda ortaya çıkan kontrolsüz büyümenin neticesi olan hastalık.

    bağışıklık sisteminin çökmesi, uv ışınlar, radyasyon gibi.
  3. 28
    Fizyolojik etkilerini bir yana bırakırsak psikolojik olarak da insanı bitiren bir hastalık. Hastayı geçtim bu durum hastanın çevresindekileri de derinden etkiler. Zor durum, çok zor durum.
  4. 29
    (bkz: lol tr serverı)
  5. 30
    kanser falan deyip insanların psikolojisine zarar vermeyelim kanser falan deyip insanların sinirlerini kötü etkileyemeyelim insanların psikolojisini düşünelim bence.
    • Benden özür dilemezsen kanser olabilirsin, ve o anda çok pişman olursun, özür dileseydim de kanser olmasaydım diye..
    • başlarım özürüne git şeytan.
  6. 31
    son 25 yılın en gözde hastalığı bence. o kadar çok bu hastalığa yakalanan ve hayatını kayıp eden var ki... insan tedirgin olmuyor değil.

    Ben bunun hızlı tüketim ürünlerinin yeterince kontrol edilmemesi ve maliyet düşürme çabalarından olduğunu düşünüyorum.
  7. 32
    kan kanseri akciğer kanseri gibisinden kanser tedavilerin de seksen yaşını geçmiş adamlar da ve kadınlar da ilerleyen ağır yaşla bedenlerine ağır gelmesin bedenleri yorulup tükenmesinden diye kemoterapi gibi büyük tedaviler de kullanılamıyor manyak manyak konuşmayın ne kullanması kemoterapi nin sekseni geçmiş ağır yaşta ki adamların kadınların bedenlerini ağır gelip tüketeceği çok iyi biliniyor.
  8. 33
    kan kanseri akciğer kanseri olarakta kanser hastalarına baklavalar şuruplu tatlılar tatlı kurabiyeler yağlı etler reçeller helvalar yağlı hamur işleri köfteler kansere ağır geldiği için kanser hastalarına önerilmiyor kanser hastaları desenize eyvah yiyeceksiz kalma trafiğindeyiz yiyeceksiz kalmaya devam ediyoruz.
  9. 34
    kan kanseri akciğer kanseri olarak ta kanser hastalarına çikolata kanserin daha patlamasına yol açtığı için önerilmiyor ama başlarım ha çikolatanın kanserinin daha patlamasına yol açmasına kanser hastaları doktor yardımıyla ve ameliyat yardımıyla çikolata yesin akıllı olun.
  10. 35
    yengeç anlamına gelen latince kökenli sözcüktür.
  11. 36
    mesala akciğer kanseri olunca veya bağırsak kanseri olunca da kanser olduğunu başkalarından gizlemek aciz insanların yaptığı şey.
  12. 37
    sebebi belirsiz hastalık. insanların bu derdini kullanan, kanserin çaresini bulduğunu iddia eden türlü şarlatan çıkıyor tv lere. inanmayın, size akıl verebilecek durumda değiliz ama varsa böyle bir derdiniz; farklı doktorları, farklı, yeni yöntemleri araştırın, umutlu olun. Allah yardımcınız olsun
  13. 38
    "çevresel olarak maruz kaldığımız birçok kimyasal madde, kansere sebep olmaktadır. İlaçlar ve yağlı yiyecekler, bazı küfler (alfatoksinler), iyottan fakir diyetler, kırmızı etten zengin diyetler, yanmış yağları içeren besinler de kansere sebep olan önemli çevresel faktörlerdendir. Sigara, alkol, hardal gazı, benzen, kömür tozu ve zifti,madeni yağlar, naftalin ve asbestos da diğer kimyasal kanser yapıcı etkenlerdir."

    Ay hadi inşallah.
    • kanseri övmeyin ve savunmayın.
    • defol.
  14. 39
    Son birkaç haftasını hiv enfeksiyonu korkusuyla geçirip test yaptıran ve negatif çıkmasına rağmen korkusunu hala atlatamayan şahsımın şuan hiç tecrübe etmemeyi umarak tüm iş güç ve dertlerini unuttuğu hastalık.

    Bazılarının da hayat sıkıcı olduğu için bu şekilde ölmeyi istediğini söyleyip don kişotluk yaptığı hastalık. O kişi bunu bir kanser hastasına söylese, hasta öyle bir güler ki iyileşir diye düşünüyorum.

    Şu sıralar neslican tay ile gündemde.
  15. 40
    Insanın kendi kendini yok etmesidir. Problem kendi hücrelerin olunca mücadele etmesi daha sıkıntılı hale geliyor.
  16. 41
    zor bir hastalık elbette. fakat yaşamı boyunca iki ayrı kansere yakalanıp da hala inatla ve güzel yaşayan çok insan tanıyorum. sebeplerinin de kapitalist medya tarafından aşırı manüpile edildiği kanısındayım. yalnız elinizden geldiğince şekerden uzak durun.
  17. 42
    yapılan araştırmalara göre gece uykusunun düzensizliği veya azlığı ile ilgisi kesinlikle vardır. düzensiz yaşayan insanların bağışıklık sistemi zayıfladığı için vücutları, başta kanser olmak üzere pek çok hastalığa açık hale geliyor. gece 3'ten sonra biyolojik olarak kendini temizlemeye başlayan karaciğer, bu görevi aksattığı sürece immün sistem yara alıyor.
  18. 43
    Tam türkçesi pis hastalık demek olur öz manası.