kayıt

Ronaldo ve Messi'den sonrasındaki en iyi

  1. 1
    Yaklaşık 2-3 yıldır bunu arıyorum. Evet işsizim.

    Şimdi Ronaldo ve Messi öncesinde Ronaldinho vardı. Tekti herkesin hemfikir olduğu bir konuydu. Sonra bu çocuklar geldi en iyi oldu.

    Benim sıradaki için tek bir adayım var.

    (bkz: Kylian Mbappe)

    En iyi psg'de olunmaz o yüzden acil transfer olması lazım.
  2. 2
    adlarI ronaldo ve messi kadar bilinen 3. bir futbolcudur.

    sabri sarIoglu falan diyip tatsIz espriler yapmamalIyIz simdi. *
  3. 3
    Yoktur.
    Çünkü bu herifler piyasada 10 seneyi aşkın ilk ikideler. 3. Olarak yanlarına 2 senede bir başkası yazılıyor. Yani bu sene falanca diyelim seneye de aynı kişiyi söyleyeceğimiz meçhul. Bunlar gibi futbolu domine eden biri gelmediği sürece ilk 2 kalsın. Üçüncüye gerek yok.
  4. 4
    ibrahimovic diyerek tartışmayı farklı bir merciye çekeceğim hede. futbolun kalitesi o kadar düştü ki, 90larda olsaydık çok fazla isim sayılabilirdi; 94-98 dünya kupalarına bakarsak her ülke efsanelerini o kadrolarda çıkarmış.* seneler ilerledikçe kalite ciddi derecede vasatlaştı. düşünmemize rağmen bulamıyoruz.

    ekleme: üşenmeyip transfermakt'ta en değerli oyunculara baktım, mbappe dışında bir adamı bulamadım. mbappe da diğerleri içinde en iyisi, bi messi ronaldo ibrahimovic ile kıyasladığında arada dağlar var.

    www.transfermarkt.com.tr/...
  5. 5
    Mbappe dışında henüz o heyecanı verecek futbolcu yok. ronaldo ve messi futbolu bıraktığında bi süre boşluğa düşebiliriz.

    #1854006 üstadımın da dediği gibi önce bi transfer yapması lazım. premier lig yakışır. messi'yi de görsek o ligde güzel olurdu ama çok zor .
  6. 6
    (bkz: virgil van dijk)

    Kevin de bruyne sakatlık sorunu yaşamasa rahatça üçüncü sıraya konabilir fakat işte istikrarsız.