kayıt

Rusya'nın KoronAvirüs için aşı bulduğunu açıklaması

  1. 1
    Az önce gerçekleşen hadise.

    twitter.com/...
  2. 2
    inşallah doğrudur. aşı olmadan bu dönemi atlatmamız çok çok zor.
  3. 3
    Dünyanın dört gözle beklediği aşıdır, hadi inşallah.
  4. 4
    işin içinde ruslar olunca samimi gelmeyen açıklamadır.
    • işin içinde kim olursa samimi gelir? meraktan soruyorum.
    • mozambik.
    • peki madem öyleyse.
    • ülkelerin oturmuş dış politikaları onlara karşı güveni resmediyor bende. kendi ülkemden yola çıkarsam tarihimizde en çok kazık yediğimiz ülke olması bile bana yeter. :)
    • :)
  5. 5
    (bkz: ay olabilir mi öyle bir şey lütfen olsun çünkü)

    Bıktık bu virüs belasından. Gönül rahatlığı ile bebek sevemiyorum.. Anası babası huzursuz, benim vicdanım rahat değil. Lan acaba??? Diyorum. Aşı bulunsa dahi hemen bitecek bir sıkıntı değil tabii bu. Aylar sürecek ama geç olsun güç olmasın..

    bir teselli ver be Rusya..
  6. 6
    Aya çıkma mevzusuna döndü bu iş. Bence sallıyorlar ama bakalım.
  7. 7
    Ülkeler tek tek aşıyı bulduklarını açıklıyor.rekabet çetin geçecek.tabi halkın faydasına olacağını düşünüyorum.yinede aşı olmayacağım.
  8. 8
    walla ruslar bulmuşsa alıp vücudumuza basacağız. gelen ilk aşıyı olacağım, sorun çıkarsa söylerim.
  9. 9
    İnandığım haber.

    Yolla kardeşim, ben de olacağım aşı. En fazla bir projedir ve domuz kanı enjekte ederek beni gavatlaştırmaya çalışabilirler ki ben zaten gavatım.
  10. 10
    Konu putin olunca inanmadığım haber. Yani şu kadarını söyleyebilirim, Putin rusyası amerikaya karşı show için kendi böbrek ve dalağını satıp "bakın ilk organı biz bulduk!!!" falan gibi açıklamalar yapmaktan çekinmez. Uzmanların açıklamaları çok netti her zaman, bir aşı denemesi bu kadar kısa sürede sonuçlanmaz, normal şartlarda 4 ila 10 yıl ama pandemi şartlarında en az 2 yıl gözlenmesi ve takip edilmesi gerekli diye defalarca açıklama yaptılar. Putin 6 ayda aşı çıkardı...

    Böyle biz yaptık oldu gibi tavırlar güven vermiyor. Boşuna putin güzellemesi yapılmasına gerek yok. Bizdekinin rus olanı kendisi. Açıklamalarına bu açıdan bakmanızı tavsiye ederim.
  11. 11
    doğruluğu en erken 2021 ortasında ve de onaylandıktan sonra ortaya çıkacak haber.
    iş rusya ise temkinli olmak lazım gelir her daim.
  12. 12
    piyasayı yerinden sarsmak için yapıldığını düşündüğüm açıklama. kaldı ki altın ve borsanın nasıl hareketlendiğini gördük. ayrıca kızı aşı olduysa, bir zahmet aşamaları belgesel gibi çekip paylaşsalardı. "kaynım da oldu hiçbir şeyi kalmadı" der gibi demeç mi verilir lan?
  13. 13
    doğru olup olmadığı neden daha önce belli olamıyor diye düşündürttürüendir. bilimsel prosedürleri de naptılarsa böyle acil durumda işlevsiz hale gelmiş. tamam çeşit çeşit aşamaları var anlıyorum ama ortalık iyice karışacak, en azından bir aşının çalışıp çalışmadığı ve etkilerini daha kısa zamanda bilebilselerdi keşke.