kayıt

en iyi arkadaşın en sevilen özelliği

  1. 1
    Bir ev insanı olarak dışarıda buluşma takıntısı olmaması ve her zaman konuşmak istememesidir. İhtiyacım olunca ararım ihtiyaci olunca arar xd. Yormayan insana bayılıyorum xd.
    • sağol üstat ben de senin için aynı şeyi düşünüyorum. *
  2. 2
    hafif agresif gibi takılıp bi'şeylere çabuk yükselmesi. vermek istediğim tepkileri verdiği gibi, güldürüyor. ^^
  3. 3
    Kötü hissettiğim anlarda, anlatmama gerek olmadan beni anlaması. İnanır mısınız bu nasıl kıymetli bir özelliktir, senelerdir tanığım insana sıkıntılarımı açmak Hep daha zor gelir bana ancak canım arkadaşım hiç sormaz, bilir ben rahat hissedince dökerim ona içimi, gelir kafamı dağıtır bazen dedikodu bazen dandik dundik konularla, bi şekilde iyi eder beni.
    Bir de hep yanımda olacağına dair güven vermesi..
  4. 4
    kendisi de en az benim kadar absürd hareketler yaptığı için kesinlikle beni yadırgamıyor ve zeki bir insan olduğu için bana bir şey anlatırken cinnet geçirtmiyor. bayılıyorum şu münafığa yav.
  5. 5
    araya zaman da girse mesafe de girse eş dost hatta düşman da girse gün oluyor yine bir tek o oluyor yanımda.
  6. 6
    ben çok konuşmayı sevmem o sever ama benim yanımda konuşmaz çok sessiz kalabiliriz. ben kalabalık yerleri sevmem o biraz sever ama benim için sakin yer bulur. ben tanımadığım insanların arasında çok gerilirim bir kişi bile tanımıyorsam rahatsız olurum tanışmaya çalışan bir yapım da yok. yanına gelceğimi söylediğimde eğer tanımadığım birisi varsa kalkar o benim yanıma gelir. bunun gibi bir sürü saçmalığımı tolere edebiliyor yani. bir de saçma sapan kıskançlıkları kötü düşünceleri yok yapıcı birisi. canım benim
  7. 7
    Beni mutlu etmesiydi vallahi. Çok uzun zamandır ayrıyız ama hala mesaj atsa bile sevinçten deliye dönüyorum. Niye mutlu ediyor derseniz de emin olmamakla birlikte kendisine hayran olmamdan sanırım.

    Her fikri, davranışı, sözü öyle hassas ve öylesine insani ki. Kendisinin bu dünya için fazlasıyla insan olduğunu düşündüğümü çok derdim. Şunu yazarken bile mutlu oluyorum, bayılıyorum. Ölsem mesela isterim ki yan yana olalım orada da. İnanın isterim.
  8. 8
    Her daim yanımda olmasa bile bıraktığı anlarla hissettirmesi...o izler silinmez .
  9. 9
    Dünya kadar derdim olsa da beni rahatlatacak bir şeyler, söylemesi.
  10. 10
    onunlayken ya da mesajlasIrken falan kendimi cok rahat hissetmem. bana kendimi iyi hissettirmesidir.
  11. 11
    Rahat rahat her şeyi konuşabilmem. Tam bir sırdaş, destekçi, kötü gün dostu.. Çocukluk arkadaşım ayrıca.. Kız benim her şeyimi, ben de onun her şeyini biliyorum.
  12. 12
    İki eli kanda da olsa başım sıkıştığında yanımda bitiyor. Bi de bana soğuk espri yapma özelliği aşıladı bırakamıyorum amk.
  13. 13
    bi' olaya bakamadığım yönlerden bakıp beni de aydınlatması ve hayatıma girdiğinden beri kendimi birçok konuda geliştirmeme farkında olmasa da yardım etmiş olması.
  14. 14
    (bkz: Kanka kusura bakma ama sövuyorum şimdi )

    Ne desem bunu diyor ben gömmeden o gömmeye başlıyor harika bir şey.
  15. 15
    hani bazen kendinize bile söylemeye korktuğunuz, onlar yokmuş gibi davrandığınız iğrenç özellikleriniz veya düşünceleriniz var ya(en azından benim var) heh işte onları bile bu kişiye söyleyebilmem ve onun da beni yaftalamaması. çünkü o da biliyor ki böyle düşünceler o kadar nadirdir ki kişiliğinizde yer etmez. e tabi adamla 9 senedir yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmedi. anamdan babamdan fazla tanıyor beni çünkü onlardan daha fazla bununla zaman geçirdim.
    düşündüm düşündüm bunu buldum. yani yanıma çağırdığımda gelmesi, ne bileyim sır tutması, seni anlaması falan... bence bunlar boş paketinde bile olmalı en iyi arkadaş dediğimiz insanın. biraz dolusundan alın mesela sis farı olsun, dokunmatik panel olsun, park sensörü olsun, çelik jant olsun xd
    son zamanlarda sahibinden.com, vasıta bölümünden çıkmayan beeblebrox anlattı.
  16. 16
    Hayatımdaki insanların yüzde yüzüne yaptığım zamansız araya mesafe koyma ataklarından sonra bir şey olmamış gibi devam edebilmemiz. Diğer insanlar buna karşı siktir olup gidebiliyor, ben de rahat ediyorum. Gitsinler daha iyi fakat tek tük kişiyle bir şey olmamış gibi ben biraz nefes aldıktan sonra devam edebilmeyi seviyorum.
  17. 17
    Beni anlaması, yargılamaması, her şeyi konuşabilmek.
    Bu konforu hiçbir şeye değişmem.
    Bana, Olayları dalgaya alarak onlarla baş etme yetisi kazandırması en büyük kazancım sanırım. GüÇlü olması, ne olursa olsun her zaman sığınacağım bir limanın varlığını bilmek muhteşem bir şey.
  18. 18
    kendisi zengin. en sevdiğim özelliği bu. rabbimin en yakın arkadaşa yürü ya kulum demesi kadar güzel bişi yok. bir yere mi gittik? bakıyosun hesap ödenmiş, bundan daha güzel ne olabilir? zengin en yakın arkadaşlar... iyi ki varlar.
  19. 19
    yok. valla yok. spesifik olarak şu özelliği en güzel diyebileceğim bir şey yok. bu kötü veya tuhaf bir şey mi bilemedim.
  20. 20
    sarhoş olmaması.

    arkadaş gibi arkadaş. adamdır.
  21. 21
    olmaması. ben kimseye güvenmem kardeeeş.. şaka şaka ramiz dayı gibi aforizma atayım dedim de olmadı.
    espri anlayışının yüksek olması ve takıntılı ruhsal bunaltılı sorularıma bıkmadan usanmadan cevap verebilmesi. zahmetli iş bence hdcjkl (daha çok var da en sevdiğim özellikleri bunlar)
  22. 22
    Sadece mantığıyla hareket ettiği için (aşık olsa bile mantığıyla hareket ediyor hdjdj) ben çıkmazdayken bana akıl vermesi.