kayıt

kötü erkeğim ben kızım üzerim seni vampirim ben

  1. 1
    *

    Kızlarn "oy ne kdr hvli .s" diyeceği vampir söylemi. Hiç de düzgün vampir görmedik, hep böyle kuul olma çabaları, Kötü adam tripleri... Oysa kurt adamlar öyle mi? Sevecen, arkadaş canlısı tipler..
  2. 2
    klinik psikolog jordan peterson'un bu konuda birkaç cümlesi var. ingilizce bilenler için videoyu aşağıya bırakacağım. fakat kabaca türkçeleştirip aktarmak gerekirse, peterson kadınlardaki ''sivilize olmuş tehlikeli adam'' arketipine içgüdüsel olarak meylin doğal olduğu kadar su götürmez de bir gerçek olduğunu söylüyor.

    insanlık tarihindeki en çok satan kitaplar listesinde gri'nin elli tonu'nun neden bulunduğunu birisi açıklasa iyi eder diyor ve şöyle bitiriyor konuşmasını, ''google yetkilileri porno izleyen kadınların arama kutucuğuna yazdığı ortak kelimelerden birkaç anahtar kelimeyi paylaştı ve onlar şunlar: 'vampir, kurt, bilyoner, doktor, korsan''

    benim fikrimse, ilgi isteyip ilgisizilikten beslenen bir kadının duyunca gardını düşüreceği cümledir bu. elbette bu haliyle komik, lakin cümlenin bu halinin neyi işaret ettiğini anlayan anlar zaten. tehlikeli, egolu yahut ''ben bilirim''ci tavırla kendini dayatan erkek modeli.

    ilgili video
    i am devil no you're not ahaha