kayıt

yazarların iğrendiği insan tipleri

  1. 1
    Liderlerinin izinden giden tüm malum partililerdir. İstisna olusturamiyorum xd.
  2. 2
    Her ortamda en gözde insan olmayı isteyen ve her türlü şeyi bildiğini iddia edip başkasının fikrini küçümseyen insanlar.
  3. 3
    kompleksli ve çevresindeki insanlara kötü davranan, aynı hareket kendisine yapıldığında zırıl zırıl zırlayan insanlardır.
  4. 4
    Çok gereksiz ve boş konuşan insanlar, karşı tarafa söz vermeyen tipler, tanrısal egolara sahip insanlar... Ama en kötüsü de size “ çok iyi, çok karakterli, çok olumlu, çok güvenilir” biri gibi gelen kişinin, hatta dostunuzun zamanla bunların tam tersine dönüşmesi. Kısacası yalancı ve ikiyüzlü tipler.
  5. 5
    Hapşırırken, öksürürken ve esnerken ağzını kapamayan insanlardan iğreniyorum.
  6. 6
    Sınırlarını bilmeyen, yeni tanıştığı insana hemen vıcık vıcık muhabbete girenler, boş muhabbet edenler. İnsanlara alışmam zaman alıyor maalesef.
  7. 7
    Yalan ağzına yuva yapmış insanları yok edesim geliyor. Yalan konuşmadığını belirtirken bile yalan konuşuyor pezevenk.
  8. 8
    Yerlere tukurenler ve olur olmadık yere sakız yapıştıran pislik insanlar.
  9. 9
    Her şeyi ben bilirin havasında gezen insanları, İnsanları dış görünüşüne göre yargılayanı , girdiği ortamda dikkat çekmek içinden elinden gelen her şeyi yapanları , samimi davranmadığınız halde sizle samimi olmaya çalışan insanları sevmiyorum.
  10. 10
    Hayırdan, istemiyorumdan anlamayan ve reddedilmeyi kabullenemeyen insanlar.

    (bkz: bir tutam onur)
  11. 11
    her konuda bir fikri olan insanlar. bilmediği işe burnunu sokan insanlar. ortalığı kızıştırıp sürekli dedikodu yapan insanlar vs. daha da uzatılır.
  12. 12
    kişisel alanınıza saygı göstermeyen tiplerden nefret ediyorum. yabancı insanlarla sokaktaki etkileşimi geçtim hadi. arkadaşın olarak nitelendirdiğin insanların her konuya burnunu sokmaya çalışması ve her konuda fikir vermeye kalkması bir süre sonra soğutuyor ve o insanları çevreden uzaklaştırmaya başlıyorsun. ha bir de paylaşımcı olmaya çalıştıkça çıkara dayalı ilişkiler kuran, sürekli yalan söylediğini fark ettiğin insanlar bütünü de var.

    bu yüzden çevremdeki insanlara mesafe koymayı tercih ediyorum. hayatıma da çok az insanı sokuyorum. uğraşamıyorum artık saçma sapan davranışlarla.
  13. 13
    Kompleksli ve özgüvensiz insana tahammül edemiyorum. Sürekli başkalarını da kendi bok çukuruna çekmeye çalışırlar ve asla mutlu olmazlar sürekli negatiflik saçarlar. İğreniyorum sizden iğğğreniyorum gidin biraz büyüyün
  14. 14
    Hiç çaba göstermeden Oturduğu yerden şikayet edenler. Mücadele etmeyen, etmek istemeyen insanlar vampir gibi enerjini emiyorlar.

    Rüzgara göre yön değiştiren omurgasız korkaklar. Ülkenin yarısını gömmüş oldum,neyse.

    Hayvanlara ve çevreye kötü davranan amip beyinliler.

    Ama en çok da Üç kuruşluk aklıyla insanın iyi niyetini sömürenler, onlarla mücadele ederken onlara benziyor insan.

    İnsan türünden iğrendirdiniz.