kayıt

geceye gereksiz bir bilgi bırak

  1. 1
    Şu şekildedir.

    Recep İvedik 2 filmindeki, Japonlarla toplantı esnasında Recep İvedik’in koş oğlum diye bağırdığı yarış 2006 senesi Gazi Koşusu’dur...

    birinci nesil yazar
    • allahtan sargoşum da hatırlama sürem 10 saniye şu an :D iy iaksamlar yunow.
    • Sana da xd.
  2. 2
    şu anda bu entryi okumaktasın. (bkz: swh)
  3. 3
    Kerim Tekin Karbeyaz adlı şarkısına çektiği klibiyle Top 20 listesine 19. sıradan giriş yapmıştı. O hafta trafik kazası geçirip rahmetli olunca şarkı listede 2. sıraya yükselmişti.

    yokbisi
    • Çok üzücü:(
    • aynen ama gereksiz :/
    • Muazzam bir bilgi bence :(
  4. 4
    Titanicte ölenler boğularak ölmemiştir.

    (bkz: hipotermi)
  5. 5
    utah jazz oyuncusu rudy gobert'in kol açıklığı 2 metre 27 santimetredir.
  6. 6
    Yüce jeymi'nin vereceği bir bilgi gereksiz olmaz, vereceğim en gereksiz bilgi budur, bb.
  7. 7
    Meysu meyve suyundan hallice olan yazarlar, duşta duvar yumruklamalı ağlıyor şu an.
  8. 8
    Türkiyede toplumun bir kesimi erkekleri para basma makinesi, koruyucu şovalye, evin direği, her sorumluluğun sahibi olarak görürken kendilerini sadece koca bir vajina, bekareti verdikten sonra prensler gibi yaşatılmayı bekleyen ve tek işinin çocuk bakmak olduğuna inanan bir fransız(!) mürebbiye, kötülük de gelecekse erimden gelsin diye arabesk takılan kimliksiz ve karaktersiz birer dişi olarak görmeyi;
    bir diğer kısmı da kadınların en önemli şeylerinni bekaretleri olduğuna ve en büyük meziyetlerinin "kezbanlık"olduğuna inanırken kendi egosuyla ve kendine tanınan sınırsız haklarla bulunduğu yerin allah katına yakın olduğunu düşünmeyi, kendini her şeyin sahibi görmeyi ve her konuda en üstün, en iyi ve en doğru olduğuna inanmayı karşılıklı olarak bıraktığı zaman toplumun cinsiyet problemleri çözülür.

    Peki bu niye gereksiz bir bilgi? Çünkü toplumun umrunda değil. Çünkü toplum bu çözümü "cinsiyetsizleştirme" olarak görüyor.
  9. 9
    Arabalar seyehat halinde harcadıkları yakıtın yüzde 95'ini kendi ağırlıkları, sürtünme ve motorları için harcarken yakıtın sadece yüzde 5'ini içinde bulunan yolcu için harcarlar.
  10. 10
    m.youtube.com/...

    Turgut özal saati sağ koluna takarmış.
  11. 11
    trake solunumu sayesinde bazı canlılar götünden soluyabilir.