kayıt

aldatıldığını bile bile boşanmayan kadın

  1. 1
    hayat şartlarından korkan kadındır. çünkü hayat çok acımasız çünkü insanlar çok gaddar.
  2. 2
    aldattığımı görmesine rağmen benimle olmaya devam eden eski sevgilim geldi aklıma. şimdi ılık götlü amıcıklar eksi atar, ''oldotton domok ol sono okso, koto orkok, coğorsoz orkok'' deyü.
    sakin olun gençler. bu boku da yaşayın sonra konuşalım. arada bi bilgisayarı kapayıp camı açmayı unutmayın temiz oksijen iyidir..
  3. 3
    Kendine saygı duymayan kadındır bana göre. Adam seni ayakta uyutmuş ve öğrenmişsin ve hala onunlasın gerçekten bravo.
  4. 4
    dIdIsInIn dIdIsI kategorisinden birisidir. *

    bunlar 2 elti. biri para konusunda anlasmaya calIsIyor bosanacak. oteki duruyor kocasInIn dost tuttugunu herkes bilmesine ragmen. birinin arkasInda annesi var, otekinin kimsesi oldugunu sanmam. ikisi de hayat boyu zengin koca parasI ile idare eden insanlar, is hayatI yok.

    neyse yani herkesin bir bildigi oluyor.
  5. 5
    Ülkemizde sanıyorum ki daha fazla sayıları, fazlaydı yani ama yurt dışında bulunmadığımdan ya da istatistik takip etmediğimden kanıtlayamam.

    Evliliği sürdürme nedenleri incelenmeli bu hanımefendilerin. Bazen olay sadece siz ve eşiniz arasında değildir. Çocuksuz bir evlilikte boşanma daha kolay bir eylem olsa da çocukların geleceği, psikolojisi düşünülerek zaman zaman tabii bir defaya mahsus bir hata olduğu da kabul edilerek devam edilebiliyor.
  6. 6
    eski yengemin belli bir müddet yaptığıdır. Amcam olacak zat kadını evliliklerinin ilk yıllarından itibaren aldatmış. Hatta 50 yaşına gelip evine dahi kadın attığı olmuş ne yazık ki… Sevgili ex yengem, amcamın emekliliğine kadar sessiz bir şekilde beklemiş. Amcam emekli olduktan sonra emekli ikramiyesi ile kendisine bir ev aldırmış, amcamın evini de tapuda kendi üzerine geçirmiş… Daha sonra da amcamı aile bireylerinin gözü önünde rezil ederek boşamıştır. Bazı kadınlar intikamı güzel alıyor da olan ömre oluyor be…