kayıt

Venüs burcuna göre erkekler

  1. 1
    Venüs koç erkeği

    İncelikleri yoktur, gayet düzdürler. Sizden hoşlanıyorlarsa bunu direkt gösterebilirler. Aceleci ve Fevri davranabilirler. Birine aşık olup sıkılıp hemen akabinde baska bir kadına asık olabilirler.
    Aşkta bağımsızdırlar, bağımsızlıktan motive olurlar. Bir erkeğin haritasında venüs koç burcundaysa, onun bağımsız kadınlardan hoşlandığı ve kadına böyle bir özgürlük tanıyacağı anlamına gelir.
    Bağımsız, dik duruşu olan, biraz da sert kadınlardan hoslanırlar.

    Venüs boğa erkeği

    Boğa oldukça şehvetli bir burçtur, venüsün boğada olması “asaletli gezegen” denilen “çifte etki” yi ortaya çıkarır; görünüşe, fiziksel güzelliğe fazlasıyla önem verir.
    Fiziksel davranır; karşısındaki kişinin rahatlığı için elinden geleni yapar. Genelde yuvarlak ve dolgun hatlı kadınlardan hoslanırlar.

    Venüs ikizler erkeği

    Muhabbetli, iletişimi kuvvetli, sosyal erkeklerdir. Kelimeleri kullanmada beceriklidirler. - Bu sen olabilirsin atthenirvanawithnirvana :d-
    Venüs erkeklerinin Kayda değer bir estetik zekası vardır.
    Bir ilişkiden çabucak sıkılabilir, venüs erkeklerinin aynı anda iki ve ya üç ilişkisi birden olabilir.

    Venüs yengeç erkeği

    Hassas erkek. Evcil erkek. Korumacı erkek. Genellikle kafaları eski tarzdır, Aşk ve evlilik Konuları geleneksel tarzdadır. Venüs yengeç erkeği pek tutkulu sevişmez.
    Sizi rahat ettirir, mutlu eder falan ama pek tutkulu yapmaz bunu. İyi yemek yapan, anaç, çekip çeviren kadınlardan hoşlanırlar.

    Venüs aslan erkeği

    Saygı duyulduğunu hissetmesi gerekir. İlişkilerde gösterişçi ve cömert olmaya meyillidirler. Eğer bir venüs aslaN erkeğine saygısızlık yaparsanız size karşı sevgisi ve saygısı bitebilir. Genellikle sadıktırlar.
    Sıradan kadınlardan çok gösterişli, havalı tipleri beğenirler. Herşeyde en iyi en üstte olmak isterler.

    Venüs başak erkeği

    Disiplinli, sadık ve tutucu tiplerdir fakat aşırı eleştiricidirler. Eleştirmeyi sevgi gösterisi sanabilirler.
    Herkesin önünde size karşı soğuk duran bu erkekler kendi alanlarda tam tersi şehvetlidirler, sıcacık anlar yaşatabilirler.
    Venüs başak erkeği; temiz, titiz, düzenli, sadık, entelektüel ve zeki kadınlardan hoşlanır.

    Venüs terazi erkeği

    Venüs boğada olduğu gibi terazide de kendi burcundadır.
    Hakkaniyet, adalet adamı. Venüs terazi erkeklerine karşı nazik ve adil olmalısınız. İlişkiden beklentileri huzur ve uyumdur, ilişki huzurlu olduğu sürece tutku-şehvet olmasa da olur. Nazik, uyumlu, sakin davranışlara bayılırlar.
    Ne tür kadınlara ilgi duyarlar; tam bir hanımefendi olanlara. Sofistike, kibar davranışLı ama aynı zamanda biraz da zor olan kadınlara.

    Venüs akrep erkeği

    Aşırı cinsellik odaklıdır. Her türlü duyguyu yoğun yaşar. Aynı zamanda ketumdurlar ve pek de sosyal sayılmazlar. Çok kıskanç ve çok sahiplenicidirler.
    Venüs akrep erkeği güçlü kadınlardan hoşlanır. Pasif ve Ezik kadınları asla çekici bulmazlar ve sıkılırlar.
    Bu adamlar cinsel marifetleriyle, yaptıkları sekslerle Gurur duyarlar, egoları da cinsellikleriyle bağlantılıdır.

    Venüs yay erkeği

    Genelde maymun iştahlıdırlar ve onları memnun etmek biraz zordur. Gerçekleri görmek istemezler. Felsefi yanları vardır. Patavatsızlık seviyesinde dürüst olan bu erkekler saydırıp saydırıp sonra da “ ama ben seni böyle de seviyorum” diyen erkeklerdir. Gezmeyi- eğlenmeyi seven, dürüst, dobra, aylaklık yapabileceği kadın isterler. Su grubundan (balık-yengeç-akrep) Kadınlarla pek anlaşamazlar.

    Venüs oğlak erkeği

    Maddi güvenceye düşkün, Aşkta ve ilişkilerde ciddi ve serttir. İğneleyici espriler dışında komik oldukları söylenemez. İlişkilerinde temkinli davranırlar ve karşısındakinin duygularından emin olmadan da bağlılık göstermezler.
    Duvarları vardır. Gerçek duygularını, hislerini, tutkularını öğrenmeden önce bu duvarı yıkabilmek gerekir.
    Venüs oğlak erkeği nasıl kadınlardan hoşlanır; sert, soğuk, ciddi duruşu olan, sosyal statü açısından yüksek, onların gelişimlerine katkı sağlayacak Türden kadınlara ilgi duyarlar.

    Venüs kova erkeği

    Aşka dair tutumları açık, gelenek dışı ve çok özgürdür. Kıskançlıktan nefret ederler. Bağımsızdırlar. Bu erkekler her iki cinsten de istedikleri kadar arkadaşları olabilecekleri konusunda ısrarcıdır. Seks konusunda da oldukça açık ve deneyseldirler. Duygusal yoğunluk olursa sıkılırlar, rahat edemezler.
    Venüs kova erkeği bilgili, zeki, aktif, deneysel, duygusal olmayan, bağımsız, özgür kadınlardan hoşlanır.

    Venüs balık erkeği

    Romantik idealist. Her ne kadar duygusal varlıklar olsalar da bağlılık konusunda Biraz maymun iştahlıdırlar. Pek seçici oldukları söylenemez. Genel bi leylalık mevcut olduğu için bu adamlarda kolaylıkla baştan çıkarılabilirler.
    Duyguları konusunda kaçamak davranırlar. Gerçekten ne hissettiklerini falan anlamaya çalışırsınız ama yine de bi bakmışsınız kaçmış. Gizemli erkeklerdir. Duygularını ifade etmeleri zordur. Şefkatli ve anlayışlılardır.
    Venüs balık erkeği; duygusal, hassas, kendini adayan ve gizemli olan, ilgi uyandıran Türden davranışlar sergileyen kadınlardan hoslanırlar.
  2. 2
    Benim venüs burcum ikizler ama sırf böyle diye her gün linç yedim. Ağız laf yapıyor diye insanın üstüne mi gelinir amk.
  3. 3
    Hoşlanabileceği, ilgisini çeken kadın grubunu erkekte venüsün belirlediği söyleniyor. Kadının güneşi ile erkeğin venüsü aynı yahut uyumluysa aradaki çekim artıyor imiş.
    Sinastride öbür açılara da bakmak lazım tabii, hiçbir burç tek başına kişi profili üzerinde belirleyici değildir haritadaki konumlarına göre birlikte yorumlanır.
  4. 4
    (bkz: #1822261)

    burçlara inanan insanlardan bir adet mantıklı sebep duysam hoşuma gider, sahip olan varsa yazsın.
  5. 5
    Venüs ikizler, venüs kova ve venüs yay uzun ilişki adamları pek olamadıkları için eledim. Venüs akrep de çok yıpratıcı.
    • üyemiz venüs başak erkeği için küfürsüz ve sert yorum istiyor.
    • Venüs başak burcunda düşük konumda. Ben onların analarını sikiyim, oldu mu?
  6. 6
    İlişki açısından kendinize ideal olan insanı bulabilmek adına haberdar olmanız gereken erkeklerdir. Yay ve aslan’dan ne kadar uzak durursanız o kadar sağlıklı kalabilirsiniz.
  7. 7
    oğlak için doğru valla ne diyelim. kızın evlenme teklifi etmesini beklerim o kadar emin olamam o ana kadar xd