kayıt

Yusuf fahir ataer

  1. 1
    Şükrü Saraçoğlu stadyumu dolaylarında yattığı bilinen ulu kişilik. Bilinen adıyla Yusuf fahir baba.

    Galatasaray’ın 20 yıllık Kadıköy’de galibiyete erişememesinin mimarıydı. Kimi zaman farklı mağlup olduk, kimi zaman iyi oynadık yenildik, kimi zaman son saniyelerde topumuz direkten döndü berabere kaldık. Ne olduysa 2020’nin şubatında oldu, iyi oynadık ve Galatasaray deplasmanda Fener’e 3 tane sapladı. Yusuf fahir baba’ya rağmen...

    Peki sonra ne oldu? İkinci devreye çok iyi başlayan Galatasaray şampiyonluğa göz kırparken covid-19 salgını patladı, ligler tatil edildi. Lige döndük takımımızın canı ciğeri muslera’nın bacağını söktüler, falcao sakatlandı, andone sakatlandı, lemina sakatlandı. takımın yarısı revirde. üst üste kötü sonuçlar almaya başladık. Tek hücum silahımız onyekuru’yu Monaco’ya uğurladık. şampiyonluk geliyor derken UEFA’ya bari gidebilsek diye dua eder olduk. Önümüzdeki sezonun planlamasınıysa düşünmek bile istemiyorum.

    Tüm bunlar Yusuf fahir baba’nın gazabı mıdır? Kadıköy’de galip gelerek babayı üzmüş olabilir miyiz?
  2. 2
    2020 senesi ile rafa kalkan bir etkiye sahip zat.
    galatasaray sonrası trabzonspor'un da aldığı galibiyetle hükmünü yitirmiştr.
  3. 3
    Büyüyü bozmamıza yüce ruhu heralde çok sinirlenmiş olacak ki feneri yendikten sonra burnumuz boktan çıkmadı. Dünya kırılıyor, millet yatacak mezarlık bulamıyor aq. Ben bir 20 sene daha beklerdim böyle olacağını bilsem hayvan gibi sevinmezdim.
  4. 4
    onca musibetle başa çıkıp, ali koç belasıyla başa çıkamamış zat-ı muhterem.