kayıt

inci küpeli kuzu

  1. 1
    sözlüğe yeni üye olmuş ppsi ve nickiyle takdirimi kazanmış güzide yazar.
    • aa benmişim.
  2. 2
    Kendi başlığını kendi açmış z kuşağından olduğunu düşündüğüm yazar ahsusjsjs hosgeldin bari. Buranın saplı sultanı benim bu da böyle biline.
    • yavrum seni seven kuşak belli bildiğinden şaşma
    • Ah bebeğimm
  3. 3
    Her kimse modlar bile karşılamamış. Kutup bile gelmemiş. Nasıl birisin sen?
  4. 4
    Sanırım ciddi yazmaya çalışıyor ama yazdıklarının kalitesizliğinden troll olarak algılanıyor.
  5. 5
    bimbik kuzu'nun yeni mahlası.

    Hiç beğenilmeyince devamını çekmişler.
  6. 6
    cumali ceber 2 gibi bir yazar.
    daha fazla ne denir bilemedim...
  7. 7
    son dönemde karmasını düzelten yazar kişisi.
  8. 8
    garticte iyi olan yazardır. Bu konuda iyi xd
  9. 9
    Mütiş bir yazar. Hastasıyız. Nedense kendisiyle satranç oynadıktan sonra ilginç bir şekilde sempatik gelmeye başladı bana. Çok beğendim oyun tarzını.

    Karşımdaki kişiyi görmüyor olsam bile herhangi biriyle satranç oynadığımda o kişi hakkında istemsiz ve ufak çıkarımlar yapıyor ve o çıkarımlar neticesinde; öfke, sempati vb. Duygular geliştiriyorum.
    • özümde ne kadar iyi bir insan olduğumu anladığın için teşekkür ederim dostum. benim de satranç oynayanlara karşı ekstra bir sempatim oluyor nedense ve seninle birkaç oyun atmamıza rağmen çok keyif aldığımı söyleyebilirim. yalnız ikimizin de oyun anlayışı birbirine benzer gibi. genel bi kurgu değil de hataya sürükleme üzerine oynuyor gibiyiz.
    • Evet aslında biraz öyle gibi. Daha önceleri açılışın ardından genel bir strateji oluşturup o yönde oynamaya çalıştıysam da neredeyse tüm denemelerimde rakibin hamlelerindem sonra kendi stratejimin ilerleyemeyeceği hissine kapılarak vazgeçiyorum o sevdadan. Aslında vazgeçmesem belki de tal gibi oynayacağım. :)) Üniversite yıllarında feda üzerine kurulu bi oyun anlayışım vardı tal yüzünden. Ama çoğu kez hüsranla sonuçlanıyordu haliyle. :)
    • bu biraz da tecrübe isteyen bir konu. muhakkak satranç ustaları kiminle ne türde oynayacağını önceden kestiriyordur. ben onlara deha gözüyle bakıyorum. 8-9 hamle sonrasını düşünmek gerçekten büyük iş.
    • Evet tecrübe. O da sadece çok fazla oynayarak değil, özellikle mağlubiyetleri analiz ederek ilerlemek lazım. Hiç yapmadığım bir şey. Yoksa bugüne kadar toplam oynadığım oyun sayısı yirmi hatta otuz binin üzerindedir. Ama yetmiyor.
    • belli başlı açılışlar, oyun ortaları artık kalıplaşmış bu oyunda ama milyon tane hamle seçeneği olduğu için biraz da kişinin kendi yorumuna kalıyor. hiçbir zaman da ben oldum diyebileceğimiz bir oyun değil maalesef bu. maalesef de denmez aslında, keyfi ve tadı öngörülemez olmasından geliyor.
  10. 10
    Sözlük ortamında görüp de önyargıyla bakanlara üzülüyorum sadece. Çok özel insandır, tanısanız çok seversiniz. Yüzümü güldürmüşlüğü çoktur, mizahı çok iyidir. Mizahının iyi olması ayrıştığımız nokta. Ortak yönlerimiz de var.. mesela 5 liramıza haram katıp 6,5 lira yapmak gibi.
  11. 11
    karmasını çok hızlı yükselterek pikachu sahibi olmuş yazar. ayrıca çok iyi müzik zevki varmış öyle diyorlar. satranç, haxball, gartic, cs 1.6, curve ondan soruluyormuş. sanata ve bilime verdiği önemle atatürk'ün tarif ettiği genç neslin adeta ete kemiğe bürünmüş haliymiş.
    • bu entryimi nasıl favlayamıyorum hala anlamış değilim kendim hakkımda güzel şeyler söylemişim ve favlamak istiyorum.
    • güle güle kullan. sevindim. :) güzel tanım.
    • teşekkür ederim satranç badim.
  12. 12
    bugün yine hax dersi vermiş efsane futbolcu. heykeli dikilecekken buna izin vermeyip heykel parasını hax oynayanları koruma ve yaşatma derneğine bağışlamıştır ayrıca son derece de yakışıklıdır.
  13. 13
    8 yorumun 4'ü kendisinin. Ya narsist ya da gerçekten seveni yok.
  14. 14
    hiçbir suç işlemediği halde yanlı yönetim tarafından banlanan yazar. sözlük tıpkı şu anki hükümet yönetimi gibi. tek bir şey eleştirdiğinde hapsi boyluyorsun ve kendinden olanlar korunmaya devam ediyor.
  15. 15
    Bu sefer tutacak herhalde diyordum yine olmadı.
    Göle maya çalmak, bunun buralarda tutunmasından daha kolay amk.
  16. 16
    sözlüğü bırakma kararı alan yazar. yazarlığının silinmesini talep ediyor fakat banlı olduğu için benim tarafınıza iletmemi istedi.
  17. 17
    Oha niçin banlandı ya? Satranç oynuyorduk biz bu arkadaşla. Biri özetleyebilir mi durumu?
  18. 18
    özlenen yazar. banlanma sebebi hala meçhul.
  19. 19
    kendisi olmadan sözlüğün tadı tuzu kalmayan yazar. ayrıca girdiği entry ve bulunduğu süre bazında en çok eksilenen yazar kendisi. tüm sözlüğü kendinden nasıl nefret ettirdiğini anlamak çok güç.
  20. 20
    yarın aramıza katılacak yazar. modersayon biraz insanlık gösterip umarım bugün açar banını. kendisi çok pişmanmış ve uslu duracakmış.
  21. 21
    sahalara geri dönmüş yazar. bir dahaki hedefi ban yememek.
  22. 22
    benden sonra moderatör olmasını en çok desteklediğim kişi. çok afedersiniz allah bu kelimeyi kullandığım için beni affetsin ama *yk'ın bile adminlik yaptığı bir sözlükte bu adamın mod yapılmaması bence büyük hakaret.
  23. 23
    banının açılmasının ardından kaldığı yerden devam eden yazar. kudurtmaya, çığlık attırmaya, gözlerde yaş olmaya devam ediyor. hedefi -5000 karma.
  24. 24
    Her nickini okuduğumda karşımda minnoş komik böyle kuzu kuzu biri olduğunu düşünüp seviyorum.
    • teşekkür ederim favlarsan sevinirim.
  25. 25
    bugün doğum günü olan sözlüğün en iyi yazarı.