kayıt

bildirim ışığı yandığı halde bildirimin olmaması

  1. 7
    telefonların, biricik sahiplerine şakasıdır. çok umutlandırabilir.
  2. 6
    Genelde hava durumu bildirimi oluyor. Görmek için kilitli ekranı açmam gerekiyor. Başlarda baya yadırgadım ama artık alıştım. Heyecan vermeyen bir olay olmaya başladı
  3. 5
    Pepapp bildirimidir. Sabah akşam ilgi isteyen trip atan başka bi uygulama görmedim. Altı üstü regl yaklaşıyor diyecek... günde kaç kere bildirim atıyor şrfsz.
  4. 4
    yine einstein modumu kabartmak gibi olmasın ama sistem güncellemesi yaptığında arada böyle şeylerin olduğunu düşünmekteyim. belki bir ihtimal bildirim listesi engelli ama sesi geliyor olabilir. bu tarz varsayımlarımın olduğu metafiziksel bir düttürüdür.
  5. 3
    bir gün oldu bu, hatta mesaj bildirim sesi geldi. ama mesaj falan görünürlerde yoktu. o an sözlüğün tek modu atthenirvanawirhnirvana'ya danıştım. o an verdiği cevap şu oldu, kısmen değiştiriyorum: bu saatte gelen mesajdan hayır olmaz maxi, en iyisi unut bence mesajı.

    evet dostlarım, yılın modu seçimlerinde ödül alan mod bu...
  6. 2
    Sanki böyle ışık yanıyormuş gibidir ama bildirim yoktur. Böyle bir durum işte.
  7. 1
    tam olarak o an denilebilecek andır. gözünün ucuyla görmüşsündür o şerefsiz ışığı ama telefonda aslında bildirim yoktur. aradan 5-10 dakika geçer ve yine görürsün göz ucuyla. saliselik yanıyor bu şerefsiz ve bakmadığın anı kolluyor. çok sinsi, yılansıdır.

    (bkz: ilgi isteyen telefon)