kayıt

sözlük yönetimine tavsiyeler

  1. 1
    Zaman zaman yönetici kısmının yaptıklarının yanlışlığının yazıldığı başlıktır .gerekli ve faydalı başlıktır. Misal yazar yardırmış yazmaya başlamış aklında olanlar kelimeler laflar var dökmek ister içini dökmeye başlar tam o sırada uyarı ikazı yanar falan yazının filan yerinde hata var yazınız silindi düzeltin diyerek, işte tam bu anda kaçar bütün şevk heves.31 olsa çekilmez dedikleri an işte bu andır.ulan simitci tezgahınız olsa almam beş adım ileri yürür hoşgeldin ağabey diyerek iki büklüm olan diğer simitciden alırım esnaf olun lan biraz.müşteri memnuniyeti var sil yine sil görevin işin sorumluluğundur ama adam çıkınca sil sevkini hızını kesme adamın tamam kral sensin hükümet sensin rte sensin .
  2. 2
    ilgili entari hakkında yazara mesaj gönderilecekken, konu başlığının otomatik olarak entarinin kodu olması hoş olurdu.
  3. 3
    videoları sayfa dışına çıkmadan izleyebiliyoruz, gayet hoş. ama videolardaki bazı etiketleri yoksaymasa daha iyi olurmuş.

    örnek

    burada 't' etiketini kullanabilmesi hoşumuza gider.
  4. 4
    #2 haklı. Birisine yazdığı girdiyle ilgili bir mesaj atmak istiyoruz. Fakat konuyu yazmadan direkt o kod gösterilse daha iyi olur.
  5. 5
    bana fahri mod ünvanı verin!
  6. 6
    (bkz: iletide vurgu)

    girdiğimiz iletilerde özellikle belirtilmesi gereken yerlerin boltlanması (koyulaştırılması) için bakınız vermek durumunda kalınmamalı. her yazar link olmaksızın yazdığı iletilerde istediği yeri vurgulayabilmeli.

    prof.dr. albino için zor olmayan bir şey olsa gerek bu. *
  7. 7
    görselleri daha çekici kılmak ve ilgiyi biraz daha oraya çekmek adına oylama gelsin, + veya -. ve bu artı eksiler karmayı etkilesin.

    belki vardır, sözlüğe girerken websense'i yardığım için görünmüyor olabilir.
  8. 8
    tamam bir kitle toplanmis, iyi hos da bir seyler olmustur heralde.disardan biri olarak (henüz körlerin ve sigirlarin beni agirlamadigi bir kisi olarak) önerilerimi sunmak isterim.

    1. tanim gerizekaliligina zorlamanin manasi yok.

    2. nick altlarinda @ li konusulabilir (küfür olmadan)

    3. yine nick altlarinda insanlarin kendilerini subjektiflik sucuna islemis gibi hissetmeden tanimlayabilmeli.

    4. eskilerin götü basi ayri oynamamali.

    5. bugün gelmis yazarlara gerizekali gibi "ciplak entry gireriz ehehehe" yapilmamali.

    6. daha dur yeni geldin diyecek gerizekalilar aninda silinmeli.

    7. cok fazla sözlükle ilisigi olanlarin ilisigi kesilmeli.

    8. bakin burasi cok ilginctir. kendini komik sananlar derhal silinmeli. cünkü inanilmaz igrenc bir komedi mevcut. resmen atalay demirciler kol geziyor sözlükte.

    hepsi bu. 1 seneye 1 milyon üye. net.
  9. 9
    www.youtube.com/...
  10. 10
    (bkz: 1-a'dan gerek yok arkadaşımızın önerilerini dinledik şimdi ıstiklal marşı)
  11. 11
    (bkz: çok da şeapmayın)
  12. 12
    allah rızası için şu karı artık yağdırmayın. bir de her yılbaşında sanırım şu ampulleri koyup yeşil yapmayın. estetik bulmuyorum. hadi estetiği geçtim lan kullanışlı olması açısından bile zor. mart oldu mart! ne karı?!

    edit: ben az önce iki saat makale okudum da geldim ondan mı okurken zorlanıyorum yoksa harbiden bu kar yağması mevzusu okumayı mu güç kılıyor?
  13. 13
    Bak mod'cum, eksi'den kaçan yazarlar varmış. Haber sal da kap birazını. Youreads'e gidiyorlarmış, bir kısmı da instela'ya gitmiş.

    Sen de payına düşeni al piyasadan.

    Kıps...
  14. 14
    arada seks yapın.
  15. 15
    madem yazarların beğenilerini görebiliyoruz, girdileri kimlerin beğendiğini de görebilsek çok hoş olurdu.

    tek tek profile girip bakmak yoruyor.
  16. 16
    Uzun zamandır sözlük okuruyum.Dur şuna bir de ben üye olayım düşüncesi ve ekşi sözlükteki olumsuz tablodan dolayı buraya üye oldum. Aranıza yeni katılan bir dostunuz olarak frame de solcular söyledir sağcılar böyledir kürtler şudur tarzı başlıklar görmek beni son derece üzmekte.Yine bu durumun bazı hevesli dostlarımızı sözlüğe küstürebileceği düşüncesindeyim. Bu konu üzerinde daha hassas olabiliriz diye düşünüyorum. Değerlendirmenizi arz ediyorum.
  17. 17
    %100 katıldığım çağrı. sol frame' de resmen solcu yarağı başlığı gördüm ya. kutup' un, ben ve benim gibi ekşi' den gelen insanlara soğuk su etkisi yaratmamasını umut ediyorum.
  18. 18
    (bkz: Biz ne ara bu kadar kutuplaştık)
  19. 19
    Sözlük adminlerinin müdahale edeceğini düşündüğüm durum
  20. 20
    sözlüğe bu yüzden küsecek olanlar ciddiyetle gayretle yazan normal yazarlara saygısızlık etmektedirler. o kadar uğraşıyor o insanlar bir şeyler katabilmek, muhabbet edebilmek için. iki düdüğü engellemek yerine sözlüğe küsüyorsanız ayıp oluyor biraz yazarlara.

    edit: yönetime tavsiyem şudur: eğer gerçekten oy botu varsa onu kaldıralım, oylama sıkıntısı yok artık. yoksa zaten problem yok.
  21. 21
    Yemek yapmasını öğrenin, ütü yapabilin, bulaşık yıkamaktan sıkılmayın, çıkardığınız çorapları koltuğun kenarına değil kirli sepetine atın, banyodan çıktıktan sonra kıllarınızı banyoda bırakmayın. Büyüklerinize toplu taşıma araçlarında yer verin. Neyse bu kadar.

    Kendinize iyi bakın.
  22. 22
    bandistum isimli yazara tapın, reklam gelirlerini onun yemeksepeti harcamaları için kullanın.
  23. 23
    (bkz: 1.65 ve altı kadınları almamak)

    Bence güzel fikir.
  24. 24
    (bkz: dankek verin sussunlar)

    Büzelim derim ben.
  25. 25
    Bana beş kasa yeşil erik yollamak. Nası tavsiye ama on numara iyi geceler.