kayıt

are you player

  1. 1
    *

    (bkz: are you disco)
    (bkz: are you cola)
  2. 2
    yeni başlanan oyunlarda kullanıcı adı girilmediği takdirde ekrana yansıyan soru cümlesidir.
    eğer bir kimliğiniz yoksa yes der geçersiniz. yok eğer benim bi adım var nickim var bana onunla hitap et diyorsanız player'ı siler yerine yenisini yazarsınız.
  3. 3
    Unutulmaması gereken bir soru. sakin ol my friend cevabını alan taraftar daha sonra görüyorum ve arttırıyorum diyerek, are You big player sorusunu yönetlmiş ve kezman'ın cevabı fb taraftarını sarsmıştır..

    (bkz: orspu çocukları)
  4. 4
    bir zamanlar bir taraftar tarafından kezman 'a sorulan soru.
  5. 5
    malum videoda geçen bir cümle. bu video hakkında bir miktar araştırma yaptım. gelin birlikte inceleyelim. öncelikle özel arabasıyla mateja kezman geliyor. ardından kejman'a birtakım küfür ve hakaretler eşliğinde eleştiri okları* yöneltiliyor. kejman da bu küfürlere kayıtsız kalamayıp (bkz: uruspu cociklar) şeklinde yükseliyor. kejman yolcu edildikten hemen sonra claudio maldonado da aynı şekilde küfürler eşliğinde uğurlanıyor. son olarak da selçuk şahin geliyor. onu da çeşitli iltifatlar* şeklinde uğurluyorlar. gelelim bu maçın hangi maç olduğuna. maldonado, kejman ve selçuk şahin'in aynı anda kadroda olduğu tek sezon bulunuyor 2007-08 sezonu. sezonu bulduğumuza göre maça da bakalım. içeride oynanan bir maç çıkışı olması yüksek ihtimal. takım otobüsü tokatlandığına göre iç saha maçı mağlubiyeti sonrası bir video. maça geldiğimizde fenerbahçe'nin içeride kaybettiği tek lig maçı 2-0 yenildiği maç. sinan kaloğlu 28. dakikada penaltıdan ve de 85.dakika sağ ayağıyla yapmış olduğu vuruş ile maçın fişini çekmişti. maç sonu da bu mağlubiyete dayanamayıp bu şekilde serzenişte bulunmuşlar. okuyanlara okumayanlara mesaini skim diyenlere şimdiden teşekkürler.
    • Okumadım ama emeğine verdim şukuyu.
    • eyw eyv damdan düşenin halini damdan düşen anlar.
  6. 6
    Dünyanın en anlamlı sorularından biridir. Bu sorunun sonunda gelen 9 tane orospu çocuğu ve hüüü ağlaması beni benden alıyor.
    • bana küfür ediyo, orospu cocu x7 sglşskşs
    • Sayı yaklaşikti ama 7 tane de olur xd.
  7. 7
    sakin ol my friend repliğini de unutmamak lazım. bilhassa yolda yürürken aklıma geliyor, gülüyorum. gören deli zanneder amk. :dd
  8. 8
    benim için terapi niteliğindeki video. aşırı rahatlıyorum izleyince. yeni sezonda da başarı gelmezse böyle olacağım kesindir. özellikle de "hüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü" kısmı bende.

    www.youtube.com/...