kayıt

Sefirin kızı

  1. 1
    Sonunda Nare'nin Sancar'a yüz vermemesiyle bitmesini çok isterdim ama çocukları var ve hikayenin işlenişi sancar'ı da çok iyi ifade ediyor. Nare feleğin çemberinden geçmiş bir kadın, hem de ne geçiş. Cidden seneler boyunca bu kadar acı çekmiş birine göre iyi bile dayanıyor. Bazen takatin kalmaz. Sana yaramadığı bile bile o boku içersin, bedenin ister. Onsuzluk daha büyük bir ızdırap haline gelir. Sonunda bu olacak gibi görünüyor.

    Nare bu sınavdan geç. Sancar'la da Sancar'ın kardeşi Gediz'le de olamazsın. Ege bu kadar midesi geniş bir yer değil, sen hiç olamazsın. Önüne bak.
  2. 2
    Konusu bakımından kaliteli dizi ama sancar efe'ye ayrı bir gıcığım var, fatmagül'ün suç ne de oynamıştı bu adam,yine gıcıktım buna. Gediz'i çok seviyorum. Nare ise dizide adından söz ettiren bir karakterdi ama hep ağlamaklı bir hali vardı, biraz daha güçlü görmek isterdim kendisini.
  3. 3
    Dizide tam akpli kekonun marjinal kadikoy kasa'ya aski işlenmektedir. Batılı modern erkek varken bu kekoya gönül veren Kadıköy kadını arada Gediz ağa'ya wowluyor.
    • bu tarz, 2003 yılında asmalı konak dizisiyle başladım :D keko ağaya aşık kız
    • Hayır dizide laik okumuş kültürlü bir bey de var xd.
  4. 4
    Dizide zaman bazen ışık hızında geçerken bazen 1 dakika 1 bölüm sürüyor. Anlamadım ben.