kayıt

sporcu

  1. 1
    * *

    spor ile ilgilenen kimse.

    iyi bir sporcu zeki çevik ve aynı zamanda ahlaklı olmalıdır.

    antremanlarına uymalı ve düzenli çalışmalıdır. spor disiplini beraberinde getirir. sporcu insan sigara kullanmaz. kötü alışkanlığı olmaz. * *
  2. 2
    (bkz: atlet)
  3. 3
    spor yapan.
  4. 4
    spor yapma eylemini hobinin daha üst seviyelerine taşıyıp lisans ile belgelemiş kimse.
  5. 5
    spor yapan.
  6. 6
    Bende bu işlerdeydim ilk başta futbol kalecisi olarak başladım baktım boy uzun olur reflekte var devam edeyim dedim başarılı oldum.sonra bedenci 13 veya 14 yaşımdayken hentbol öğretiyordu benimde tanıdıklar var biliyorum sporu eee yorgundumda o gün yoksa iyi koşarım işte ogünün verdiği şans ile kaleye geçtim bir gol bile yemedim taktiğini biliyorum tabi neyse hoca çekeyim dedi 5 şut çekti 4 kurtarış yaptım hpca direk yazdırdı ve milli sporcu olmamı sağladı.O zamanlar bir iş yiznden yazlıkta 8 ay kalacaktık yazın baya kalabalıktı sadece yüzerdim kışın başlarında triatlon denilen sporu öğrendim ve 5 ay boyunca her gün yaptım şu anda ondada lisansım var.ee 1.98 lik adamım basketbolda oynadım lisansım var futbol zaten her türk erkeğinin hobisidir ama ben üst sevigeye taşıyarak lisans aldım.
  7. 7
    18 yaşın daki gençler sporcu olmasın sporculuk 18 yaşında ki gencecik yavrulara ağır gelir 36 yaşında ki ve ya kırk yaşında ki sporcu olup spor topu atmaya çalışıp sakatlanan adamları düşünecek olursak koskocaman adamlar kaldıramıyor sporculuğu sporculuk 18 yaşında ki gencecik yavrucuklaramı hafif gelecek sağlığımızın değerini bilmeyi unutmayalım.
  8. 8
    Yemek yemez ama besin tüketir. Yazık kafalarına.
  9. 9
    Spor görevlisi demek başka bir manasında meslek.
  10. 10
    Spor yapanlara denir sporcu bu meslek sporcu.