kayıt

üniversite öğrencilerinin çimde oturma merakı

  1. 1
    *

    bütçeyi idareli kullanma gereksiniminden doğan meraktır. kampüste çime otura otura alışmış olan öğrenciler bunu şehir içindeki park ve bahçelerde de yapmaktan çekinmez. hem niye çekinsin ki zaten? hayret bi şey.
  2. 2
    Kantinin sandalyesinde, masasında yer bulamayan yeni yetmelerin bir zamandan sonra eğlenmeye başlaması ve dışarıdan da buna rağbet görmesidir.
  3. 3
    inekleme alışkanlığının atlatılamadığına delalet olan meraktır. şaka bir yana on sene önce istanbul üniversitesi işletme fakültesi çevresindeki çimlerde yapılamıyordu. daha doğrusu yapılırdı da oturduğun yerde at bokuna denk gelme ihtimali yüksekti.
  4. 4
    hayatım boyunca yapmadığım ve yapmayacağım ezikçe eylem.o çimlerde oturanları gördükçe midem bulanıyor, kusacak gibi oluyorum.bu neyin görmemişliği allah aşkına tamam üniversitelisin sen dünyayı kurtaracaksın anladık..
  5. 5
    Yumuşak oksijen dolu daha nolsun? Üniversite öğrencileri bu eylemi gerçekleştiren grubun küçük bir üyesidir sadece.
  6. 6
    üniversiteli değilken de yapardım. mekanın dayanılmaz iticiliğini sevmiyorum kendimden büyük bir adamın bana hizmet etmesi hoşuma gitmiyo.

    ayrıca size ne ulan istersen ağacın tepesinde otururum.
  7. 7
    bir an gözümün önünde kordon canlandı. ah o yıllar..
  8. 8
    Uzaktan bakınca tıpkı yaylaya otlamak için çıkıp çimlere serilmiş inekler gibi gözükürler.

  9. 9
    kordonda cafe-barda 1 bira 15 tl iken tekelde 7 tl dir. öğrenci için önemlidir. ayrıca o cafelerdeki canlı müzikler çoğu zaman çekilmez bir hal alırken çimlerde öyle bir durum yoktur. bende kamp sandalyemle ve butik biramla giderim missdir. merak değildir.
  10. 10
    vücuttaki elektriği atma dürtüsü olabilir efenim. amma bu mevsimde yapılması tavsiye edilmez.
  11. 11
    En fazla 2 aylık bir hevestir. Sonrasında çok nadir canınız ister çimlere yayılmayı. Zaten isteseniz de oturamazsınız genelde. Güz dönemi başladıktan birkaç hafta sonra havalar serinler, yağmurlar başlar. Bahar döneminde de havalar ısındıktan sonra sınav dönemi başlar.
  12. 12
    Bir mukemmel aktivite. Canım okulumun canım çimlerine yayılmaktan asla vazgecmeyecegimdir. Vallahi seni seviyoruz güney kampus.
  13. 13
    Hep o broşürler yüzünden.
  14. 14
    Banklarda kıç düzleşmesinden ötürü gelen bir merak.
    Hem istediğin gibi yayılabiliyosun hem de kıçın tahtada değil.
    Ayrıca dipnot üniversitede ilk yılım da değil...
  15. 15
    çünkü bedava .)
  16. 16
    çümkü çimlere oturunca kızlar teklif ediyormuş. yau bu geri zekalılarda niye mantık arıyorsunuz? televizyonda öyle görmüş, öyle yaparsak cool oluruz diye düşünüyorlar. yarın bir gün zeytin yağı moda olsun, bir şişe yağ alır, üzerine şiir yazar, resmini çekip instagram'a atar bunlar. üniversiteli olup aklı sikinde olmayanı görmedim.
  17. 17
    sakarya üni'de çim topluluğu pek olmadığından, olmayan meraktır.
    • çimde oturmaya çok uygun bi kampüs var ama nedense kimse oturmazdı. meraktan da değil, manzarası gayet güzel.
    • bilgisayar fakültesi direkt sapanca'nın karşısında ama fakülte çıkışı 1 kere bile oturmadım...
    • yolun karşısında bank da var. sessiz sakin bi yer normalde. güzel oluyor o iğrenç makinenin çayı+sigara+sohbet için. fırsatın olursa denemelisin :)
    • okul bitti bitecek yav, kampüs yüzü göremeden son kez bitiyor...
    • ibonun yüzünü tekrar görmekten iyidir boşver bitsin.