kayıt

aldatan kocayı affetmek

  1. 1
    her kadının elinde sonunda başına gelecek olay. aman yuvam dağılmasın, çocuklarıma bir şey olmasın, elalem ne der, ayrılırsam nereye giderim düşünceleriyle görmezden gelinir genelde.
  2. 2
    inşallah affetmene değer diyeceğim kişilerdir. affetmeden önce ciddi anlamda düşünülmesi gerekir.
  3. 3
    Aşırı sevmekten ya da tahmin edilemeyecek koşullardan kaynaklanan ama çok büyük ihtimalle burnunuzdan gelecek davranıştır.

    (bkz: bizi aldatan bizden değildir)
  4. 4
    Kişiye kalmıştır. Büyük konuşmamak lâzım ama bilemiyorum, aldatılmak ağır bir şey. Hem kendini hem de karşındakini sorgularsın. Belki kendini aptal yerine koyulmuş gibi hissedersin, çok zor bir şey olur affetmek. Böyle durumlarda aklıma hep bergen gelir.
  5. 5
    Bunun aldatma üstüne 2 çocuk yapanını gördü bu gözler.
  6. 6
    evlilik hayatta alınabilecek en büyük risktir. sonrasında daha büyük riskleri göze almaya götünüz rahat rahat yer. bu da bu dediğimin en güzel örneğidir.
  7. 7
    Bunu kadın gözüyle anlamak biraz zor. Yani şöyle bir durum var bir erkeğin cinsellik yaşaması için etkilenmesi, sevmesi falan gerekmiyor. Yani orası her zaman bu iş için hazır. Yani eğer “sizden bir başka kişiye” ait herhangi bir duygu, düşünce geliştirdiğiNi düşünüyorsanız ve o şekilde aldatıldıysanız salın gitsin. Fakat bir adamın “evlendiği” kadını -erkeklerin evlenme noktasına zor geldiğini varsayarsak- Kaybetmeyi göze alacağını sanmıyorum. Alıyorsa zaten karısıyla olan duygusal iletişiminde bir sıkıntı var demektir bana göre.

    Kısacası gerçekten aldatılmak önemli, ufak tefek kaçamaklardan bir şey olmaz ilişkiyi dinamik tutar karşılıklı bir kaybetme korkusu yaratır ki bu heycanlıdır. Bu arada ben aldatıldım;2-3 sefer de affettim. Anladım ki aldatılmamışım; ben adamın iki sevgilisinden biriymişim. Çapkınlık farklı şey aldatılmak bambaşka
  8. 8
    aynı şeyleri tekrar yaşamaya davetiye çıkarmaktan başka bir şey değildir.
  9. 9
    kocası afdedildiğini düşünür ama hanımı 18 yaşında bıyığı yeni tellemiş kocasının yiğenine ilk cinsel deneyimlerini yaşatıyordur....
    (bkz: intikam yatakta yenen bir yemektir)
  10. 10
    Tanrım kötü kullarını sen affetsen ben affetmem diyerek safımi belli ettiğim durum.
  11. 11
    şu an evli değilim ama eğer bir gün kocam beni aldatırsa büyük ihtimalle ben de affederim. evi barkı başımıza yıkmaya gerek yok. bi kereden bi şey olmaz.
  12. 12
    kadınların aldatan erkekten vazgeçememesinde bahsedilmiş konudur...