kayıt

Tiktok'ta hak ettiği değeri görmediği için bırakan kadın

  1. 1
    Tiktok'u gözyaşları içinde bırakan bizleri kahreden kadındır.

    twitter.com/...
  2. 2
    Ya gülmeyeyim gülmeyeyim diyorum ama bu videoyu nasıl bir şey yaşadın Da çektin ablacım? Parkta yürürken hakettiğim değeri göremiyorum bi daha parka gelmicem demekle eş değer şu video
  3. 3
    abla hassas bir döneminde olmalı. 8-10 güne döner.
  4. 4
    allah millete akıl dağıtırken belli ki ablamız yine tiktok'la meşûlmüş. ya acıyorum da bir yandan biliyor musunuz? ama acınmak canını en çok acıtan olmalı insanın. yani en azından bu tip durumlarda. ağlamış ya asjdglasnasdlbgsja
  5. 5
    Hesabımı inceledim ve nasıl emeklerinin karşılığını görmemiş hayretler içerisinde kaldım. Akla hayale gelmeyecek nitelikte muazzam içerikleri var oysa.

    Tiktok'u bırakması herkese ders olur umarım.
  6. 6
    İşte böyle parlak insanlar hak ettiği yerlere gelemiyor. Halbuki tiktok da hak ettiği değeri görseydi ileride atom parçalayacaktı.

    t: Değişik kafalar yaşayan bir ablamızdır.
  7. 7
    bu videonun ardIndan alacagI geri gel mesajlarIna dayanamayIp geri gelecektir aha buraya yazIyorum...
  8. 8
    Resmen masaya yatırılıp incelenmesi gereken bir kahramandır. Kendine güveni sıfır, kendini yetersiz, değersiz hissetmek nedir nasıl sonuçlar doğurur, kişiyi nasıl davranış modellerine sokar hepsi var bu videoda.
  9. 9
    Ağzının ortasına bi tane vurma isteği uyandırdı bende video. Ağlayarak her şeyi yaptıracağını sanan bi yerde duygu sömürüsü yapmadan duramayan insan görünce sinir geliyor bana.