kayıt

vio

  1. 1
    geçen sene kalp krizi geçirerek 18 yaşında hayattan ayrılan mob ekibindeki mc.
    anısına, doğum günü olan 14 şubatta* yanyol adında; ceza, tepki, ayben gibi ünlü isimlerin eşlik ettiği bir albümü yayınlandı. albümün muhtemelen en çok seveceğiniz şarkısı: yanyol
    bugün ise içerisinde ezhel, ati242, uzi, şehinşah gibi ünlü isimlerin bulunduğu yanyol albümünün ikinci partı yayınlanacak.

    kendisini öldükten sonra varoş şarkısı ile tanıdım. yayınlanmayan parçalarını dinledikçe, erken gidişine çok üzüldüm. ağır lirikler yazıp, fazlaca şey anlatmış. yaşasaydı adını duyuracağına olan inancım tamdı. yanyol albümü çıktığı sırada ise benim de hayatım pek iyiye gitmiyordu. depresifliğime depresiflik kattı albüm, uzun süre dinledim. o yüzden pek objektif bakamıyorum. sadece her duyduğumda gözlerimi dolduran şarkıyı bırakıp entarimi noktalıyorum.
    içinde
  2. 2
    bugün çıkan yanyol, vol.2 albümü'nde baya sağlam adamlar olmasına rağmen pek beğenemediğim; 18 yaşında vefat eden rapçi.
  3. 3
    ikinci partta dinlediğim tek mc ezhel olduğu için bi tek onu dinledim o da çok kötü olmuş. diğerlerini dinleme gereği duymadım tepki şehinşah falan ilgimi çekmeyen rapçiler kalemleri de belli en fazla ne yazabilirler zaten. bu part, part 1'in yanından bile geçemez.
  4. 4
    yüklenen "başardı" misyonu tırt olan, gözümde hiçbir değeri olmayan ikinci bir albüm yayınlamışlar. biraz kullanılıyormuş gibi geldi bu durum, üzgünüm ilk albümü dinlemeye devam.^^

    spotify top50'de ilk sıraya oturtmuşsunuz, başardı vio. hey allakım...
  5. 5
    bu seneki doğum gününde, bana kalırsa en iyi parçası olan rolex'i tekli olarak yayınlamışlar.