kayıt

igor tudor

  1. 1
    uzun yıllar juventus forması giyen eski hırvat stoper.
  2. 2
    kardemir karabükspor teknik direktörü. futbolculuk kariyeri açısından şu an ligin en iyi hocalarından biri. teknik direktörlük kariyerinin henüz başında fakat karabük'e oturttuğu sistem gayet iyi görünüyor. zaten stoperler, hele ki kariyerli stoperler genelde çok iyi teknik direktör oluyor. çok değil, bu sezonun sonunda ismi üç büyüklerle anılmaya başlar.
  3. 3
    cm 01-02'nin efsane oyuncularından biri. sakatlıkların da etkisiyle gerçek kariyeri oyundaki kariyerinin gerisinde kalsa da, döneminin iyi stoperlerindendi. zaten oynadığı dönemde 2-3 takım say deseler çoğu kişi tudor'un da oynadığı juventus'u söylerdi içlerinde.

    hırvatlar da yıldız futbolcu yetiştiriyor bolca ama o yıldız futbolcular teknik direktör olunca en fazla dinamo zagreb'te filan görev alıyor nedense. adamların en büyük antenörü bilic. onu da şutlarlar yakında hajduk split'e herhalde.
    tudor değiştirir belki de bu işi.
  4. 4
    İngiliz-rus ortak yapımı sandım, hırvat çıktı. İlginçli.
  5. 5
    fenerbahçe karşısında ilk yarı itibarı ile oynattığı futbolu olumlu bulduğum hoca.
  6. 6
    Sözleşmesinde 150 bin euro'ya serbest kalır maddesi varmış. O zaman bizim bakkal buna 5 milyon fesih bedeli verir affetmez. Üstüne de bruma'yı verebilir gaza gelip. Maaşından kurtulduk falan der bir de.. oh mis..

    Gassaray sozluk tayfa çıldırıyor tudor için fakat ligde iki (2) deplasman galibiyeti var. Yönetimin ligi tanıyan hoca tanımına da tam uyan bir isim igor tudor. Benim oyum yılmaz vural'dan yana. Lig zaten gitti iki caps döner güleriz amk.
  7. 7
    sıtmaya razı etmek bu olsa gerek ...
  8. 8
    galatasaray camiasının bilhassa taraftarın bir kısmının teknik adam olarak görmek istediği isim. hatta girişimler olduğuna dair karabükspor başkanının da duyumu varmış. lig devam ederken başka bir futbol takımının teknik adamına göz koymak etik bir davranış değil. ama transfer döneminde gelecek hafta mücadele edecek rakiplerinin en iyi oyuncusu hakkında transfer söylentileri çıkartan bir kulüp galatasaray, o yüzden çok da takılmazlar.
  9. 9
    galatasaray'ın 1.5 yıllık anlaşmaya varıldığını açıkladığı teknik direktör.

    aklı cezbeden kinayeci yorumunu bekliyorum...
  10. 10
    karabük'ü yüzüstü bırakan adam. bu tarz şeyler hoş değil. tabi sözleşmede serbest kalır maddesine razı olan yönetim bu işin sorumlusu.
  11. 11
    tamamen taraftarın gazını almak için yapılmış bir hareketin içerisinde yer alan adam...

    galatasaray kalibresindeki bir takım deneme tahtası değildir, bunun en yakın örneği yeni paketlenen sıçan hollandalı.

    bu arkadaş gelecek vaat ediyor olabilir, belki bundan 5 yıl sonra top class bir hoca da olabilir ama galatasaray lan burası staj yeri mi?

    tek hayırlı tarafı ise şudur;

    otelde belboy olamayacak vasıftaki kulübü yönetenlerin elinde daha yüksek kalibreli bir hoca gelse ziyan olurdu, şimdi en azından tudor kim ki zaten amk der geçeriz.

    bu düşüncelerim şahsın kendisinden bağımsızdır dediğim gibi...
  12. 12
    yapılan bu hamle ile başkanın son zamanlarda e-sports a yaptığı katkılara ve reklamlara bakacak olursak takımı football manager oynarken gibi yönettiğini düşünüyorum.
  13. 13
    Ciddi ciddi aldık adamı
    Ne kadar fazla tecrübesi var jor dan o da tartışılır
    Hani jor dan çok mı yüksek çıtada
    Tartışılır
    Ama işte ölüm gösterip sıtmaya razı edildik .
    Ha görüyorum ki ,
    Karabük'ü sattı vs vs yorumları var
    Karabük madem o kadar seviyor bu adamı
    Sözleşmesine 150.000€ maddesi koymayacak
    Galatasaray için değil 150.000€ yu veren için geçerli bu madde
    Kim verirse alsın demişler . Verdik , aldık .
    Etik değilmiş
    Etiğe aykırı neler gördük biz , sahada başka takıma hakaret eden kaleciler mi dersiniz , kendi taraftarına paralı köpek diyen Başkan mı dersin , taraftara sikini sallayan mı dersin . Geçin şimdi rahibe Teresa ayaklarını .
    Ha tekrar söylüyorum ,
    Tudor yeterli değil ağacım .
    Çok da fazla değil riekerinkten
    Galatasaray'ım için hayırlı olsun .
  14. 14
    galatasaray'ın başına geçti. muhtemelen beşiktaş'ı yenip 2 hafta sonra farklı bir takımla yine rakip olmak için ona transfer olacak xd.

    pbs.twimg.com/...
  15. 15
    oyuncu değiştirme konusunda önceki teknik adam riekerink'ten farksız olduğunu bu akşam gösterdi.

    (bkz: 18 şubat 2017 çaykur rizespor galatasaray maçı)
  16. 16
    galatasaray'ın vitor pereira'sı, tek bir farkı var slim fit gömlek giymiyor :D
  17. 17
    bir teknik direktörde, en anlamsız bulduğum, "orta sahaları defans, defansları orta saha oynatma" tercihinin aynısı olmasa da, benzerinin takipçisidir. sağ beki, sol bekte deniyor, stoperi sağ bekte, sağ açığı merkez orta sahada filan...
    10 nisan 2017 başakşehir galatasaray maçında yaşanan hezimetin bir numaralı sebebidir.

    galatasaray'ın rakip kaleye isabetli şut atamadan bitirdiği tek maçın hocası olarak da anılabilir ileride.

  18. 18
    sezon sonu gideceği konuşulan teknik adam.

    Ayrıca şöyle bir şey var:

    maçtan önce mehmet özbek tarafından bruma'nın oynaması talimatı verilmiş ve buna tamam diyen tudor 18. dakikada bu yüzden oyuncuyu çıkarmış. tabii bu bir iddia. ama büyük bir taşak eğer doğruysa.
  19. 19
    Şu anda hemen gönderilmesi gereken teknik direktörümsü. Takımında 8 numaralı bi kaptan var ve 2 senedir top oynamıyor ama sen gidip wesley sneijder gibi bi yıldızı -ki bu yıldızın varlığı bile oyundan 2 adam düşürüyor.- göndermeye çalışıyorsun. Senin futbol anlayışının yollarına nal çakayım sayın direktör. Yallaaaaahh hırvatistana.
  20. 20
    Ligde 7.haftayı göremez. Hatta milli takımın eylül maçları ile aynı zamana denk gelmesinden mütevellit fatih terim'in de sonu meçhul. Fatih terim son kez zu galatasaray diyebiliriz.
  21. 21
    kesinlikle gönderilmemesi, hatta üstünde ısrar edilmesi gereken teknik direktör.

    dünya futbolunda artık başarıya doymuş, yaşlı teknik direktörlere yer yok. avrupa'daki neredeyse bütün büyük takımlar ve büyük takım olma yolundaki takımlar bunu gördü. artık para göz, kurt hocalardan ziyade başarıya aç, kazanma arzusu olan teknik direktörlere yatırım yapıyor ve uzun vadeli sistem kuruyorlar. oynattığı topu, futbolu beğenirsiniz/beğenmezsiniz orası ayrı konu lakin bir yola girildiyse, bu kadar çabuk dönmek hatadır.

    bu adamın kafasında bir sistem var ve en kötü sistem bile sistemsizlikten iyidir, bunun örneğini geçen sene gördük.. sahaya çıkan 11 topçunun ne defansta ne de hücümda yapacağını bilmeden dağınık bir şekilde tabici caizse allah ne verdiyse oynamaya çalışmasından ziyade, sahada herkesin ne yapacağını veya ne yapmayacağını bilmesi her türlü daha iyidir.

    ayrıca sneijder mevzusuna gelirsek, evet bende her galatasaray'lı gibi sneijder'i çok seviyorum lakin artık miladını doldurdu ne yazık ki. olmuyor yani, bu saatten sonra olmaz. kaldı ki tudor'un oynatmak istediği sistemde de yeri yok sneijderin, tudor'u geçtim, dünya futbolunda yeri yok sneijder tipindeki oyuncuların. devir 9.5 numara veya 8.5 numara devri artık. bunu da ligimizden bir kaç örnekle açıklamak gerekirse ya elinde talisca olacak ya da belhanda/sosa tarzı bir adam. artık klasik 10 numara devri kapandı bunu anlayın rica ediyorum, geçmişte sneijder'in yaptıklarına bakarak ölü seviciliği yapmayın, sneijder ilk geldiği zamanki gibi 28-29 yaşında değil artık.

    bu adamın arkasında durun, kursun kendi sistemini bakalım. olacak bu adamdan, inanıyorum ben.
  22. 22
    sneijder'i istemediği söylenen teknik direktör. olası bir galatasaray-wesley sneijder ayrılığında taraftarın gözünde eksiden başlayacak olması muhtemeldir. dilerim ki çok başarılı bir sezon geçirir de sneijderi gönderip kendisi de sezon başı apar topar gönderilmez.
  23. 23
    semih kaya'nın transferinin gerçekleşmesinin ardından basın mensuplarının semih ile "hatıra" fotoğrafı çektirirken yanlarına gidip: "ağlayacak mısınız, burası profesyonel bir dünya. model değil o futbolcu" diye ilginç bir çıkışa imza atmış.

    adam!!
  24. 24
    yaklaşık 6-7 yaşlarımda gençlerbirliğinde oynarken önemli olan benim koşmam değil, topu koşturmam gerektiğini öğrendim. bu herif koskoca Galatasaray'ın başına gelmiş ve ilk önce takımda tek topu koşturan sneijder'i göndermek istedi sonra da ben en iyisi basayım kondisyonu başarı gelir diye düşündü. gördüğün gibi armut beyinli çok koşunca başarı gelmiyormuş.
  25. 25
    öshgldskjagdsakjg isimli random bi takımdan 2 gol yeyip maç sonu; defansta kompakt oyun sergiledik açıklaması yapan adam...

    hayır demek takım kompakt olmasa 5-6 yiyecektik amk?

    neyse ki futboldan elimi ayağımı çektim yoksa dün televizyonu falan kırardım sanırım.