kayıt

igor tudor

  1. 51
    dünya standartlarında bir teknik direktör. sir aykut kocaman ile birlikte türkiye liginin gelmiş en iyi teknik direktörü.
  2. 52
    galatasaray'dan gönderilen isim.

    yönetim 400.000 euro tazminat ödeyecek.

    galatasaray, milleti yıllardır böyle böyle zengin yapıyor.
  3. 53
    400 bin Euro tazminat alıp köyüne ekin ekmeye yollanan isim
  4. 54
    Şükür gitti.

    Bakalım yerine kim gelecek..
  5. 55
    hele şükür.

    (bkz: #1195399)
  6. 56
    #1195275
    #1219073

    hayatımda yaptığım, doğruluğu kuvvetli tek tespit kendisi üzerinden oldu. ne kadar haklıyım amk. *

  7. 57
    ligdeki ilk mağlubiyetten itibaren kendini hedef haline getirdi.inanılmaz bir kadro sundu yönetim hocaya.tabi güveni de.hoca da bunu iyi kullandı ve takımda kendini yiyebileceğini düşündüğü isimlerin %80'ini gönderdi.de jong kadro dışı, selçuk ise yedeğe geçti.buraya kadar sıkıntı yok.ilk 8 hafta muazzam futbol ve beklenenin üstünde sonuçlar geldi.

    fakat son 8 hafta ise tam tersi oldu.trabzon maçı ile başlayan yenilgi ve kötü oyun silsilesi sürekli devam etti.ondan sonra oynadığı 4 deplasman maçından da galip ayrılamadı galatasaray.galip ayrılmasından öte öyle şeyler denedi ki hoca resmen kendi sonunu hazırladı.maicon-serdar tandemini bozması en büyük hatalarından biriydi.muslera'nın formsuzluğunu göz ardı edebilecek tek adam serdar'ı yedeğe, diyagonal paslarla oyunu geriden kurabilen maicon'u da en fazla 60 dakika oynatmaya başladı.ligin bu zamana kadar en iyi liberolarından olan fernando'yu ise stoperlerin arasına koyarak kaybetti.ndiaye gibi oyunu çift yönlü oynayabilen ve dikine gidebilen bir 8 numarayı, 6 numaraya çevirdi ve 16 haftada yalnızca 1 gol verim alabildi.belhanda'yı sol kenar oynatmaktan vazgeçip forvet arkasına koydu ve onu da ateşin ortasına attı.hocayı dünkü malatya deplasmanına kadar destekliyordum, yani en azından tepki göstermiyordum.tolga, mariano sakat yedekten oyuncu giremiyor diye geçiştiriyordum fakat hoca ilk yarıyı dahi bitiremeden kovuldu ki doğrusu da buydu.

    kendisi belki ilerde çok iyi bir hoca olacak fakat bugün aldığı kararlar umarım ona doğru yolu gösterir, kötü bir hoca kesinlikle değil.yolu açık olsun.

    bundan sonraki süreç ise hiç maceraya girilmeyip fatih hoca ile anlaşılması olacaktır.yönetimden saçma sapan sürpriz hamleler bekliyorum açıkçası.van gaal, hidding gibi hocalarla yarım sezonluk anlaşma yapabilirler.fakat bizim bundan sonraki süreci de düşünmemiz gerekiyor.florya'yı fatih hocaya bırakacaksın ve futbolda hiçbir teknik işe karışmayacaksın.hoca sat diyorsa satacak al diyorsa alacaksın.hoca ile gidebildiği kadar gidilecek ve ondan sonraki döneme de hocanın yetiştirdiği başka bir hoca ile devam edeceksin.galatasaray'ın bu sirkülasyondan kurtulmasının tek çözümü budur.yoksa 100 yıllık kulübü sürekli fatih terim kurtaracak değil.
  8. 58
    twitter.com/...

    kendisiyle yollar ayrılmış.
  9. 59
    gönderilmesi gecikmeli olarak gerçekleşen hırvat teknik direktör. iyi oynadığımız zamanlar da kötü oynadığımız zamanlar da eleştirdiğim bir teknik adamdı kendisi. kötü bir hoca olmadığı kesin. ama galatasaray yükünü henüz kaldıramayacak bir adam.

    klasik bir iç saha hocası. sistem açısından türkiye'ye çok uymayan bir sistemi sürekli denedi. oyun içinde de sürekli olarak değişik taktikler denedi. ama olmadığını bildiği halde hala oldurmaya çalışma inadına tutuldu. kişilik olarak hiçbir problem yaşatmamıştır galatasaray camiasına. dünkü basın toplantısında 'siz türkler' lafını sarf ettiğini söylereyek taraftarı galeyana getiren paparazicilerin de aq. isteyen tekrar dinleyebilir üslubunda bir sıkıntı yok.

    ama şöyle bir sıkıntısı var hocanın bizim kaybedilen maçları sisteme bağlamamıza gereksiz bir tepki gösterdi.
    herhalde sisteme bağlayacağız oynanan futbol konuşulmayacaksa neyi konuşacağız.

    östersunds maçı sonrası karakterli kişiliğini ortaya koymuş ve bazı teknik direktörler gibi kaçmayıp üzerinden tırla geçseler de sonuna kadar cevaplamıştır soruları. bu hareketi bende takdirle karşılandı.

    ileride iyi bir hoca olacak potansiyeli var. yolu açık olsun.
  10. 60
    galatasarayın yangıncı tayfası ve basın tarafından haksızlığa uğratılarak görevine son verilen canım hocam. fatih terime olan tahammülün yüzde birisi yoktu bu adama karşı. kendisine destek çıkan ne bir futbolcu, ne bir yönetici vardı. karaktersiz galaasaray taraftarı da kendine yakışanı yaptı ve hocaya basınla birlikte tarihte eşi benzeri görülmemiş bir mobbingle cezalandırdılar.

    bu yangıncı tayfa olduğu sürece de bu takımın yüzü aydınlığa çıkmaz.

    liderin sadece 1 puan gerisinde bi takımın teknik direktörü devreye bi hafta kala gönderiliyorsa bunun adı çifte standarttır.

    üzüntümün haddi hesabı yok, ama inanıyorum ki sen büyük bi hoca olacak ve bunlara gereken dersi kat be kat vereksin. fatih terim için seni harcayanlar terimle ağladıklarında karşılarına çıkıp gülmek ahde vefamız olsun. yolun açık olsun..

    mayakovskinin de dediği gibi

    "iyi ama, gösterin bana sizi ey zavallı hortlaklar sürüsü, hadi Nerede görülmüştür ve ne zaman yüce bir kişinin, Dikenli yolları bırakıp da gül bahçelerini seçtiği?"
  11. 61
    Finallere hazırlanıyorum, eski bir koda bakacağım, adını "tudor" koymuşum. İçeride "sunipuanfarkihesapla" diye fonksiyon var. yazarken ne kadar mutluydum. keh keh keh diye gülmüştüm, fenerli ibne arkadaşa da atmıştım. gegenpressing dedik. conte dedik. dünya 3'lü oynuyor dedik. iq'un birazcık yüksek olsa her şey farklı olacaktı. beyinsiz.
  12. 62
    bir ara, çin'e gideceği iddiaları vardı. sanırım doğru değil ki başka bir haber gelmedi.
  13. 63
    udinese ile anlaşan kondisyoner reyiz. tam ligini bulmuşsun. artık dilediğin gibi 11 tane koşan futbolcuyla 3-5-2 oynatarak juventus, inter, roma, napoli gibi takımlardan toplamda 35 gol yiyebilirsin.
  14. 64
    Ulan bu başlık zehirli işte entry girmeyin girmeyin artık ya. Bir gün tudor ayhan hocam ben kulübedeyiz. Tudor nasıl küfür yiyo...
  15. 65
    Motive etme ve iletişim kurma özelliklerini geliştirirse iyi bir teknik direktör olabilir.
  16. 66
    cadi avına kurban giden ğsnin eski tdsi. oynattigi oyun, kosu mesafesi vs cag ustuydu. kondisyon o bicim. ama ablak ğs taraftari derbi kazanamiyo diye terimi getirdi. simdi o da kazanamiyor... hem de rakiplerinin en kotu zamanlarinda.
  17. 67
    bir daha gel gel karabük'ten
    dazlak kafam mavi gözlüm
    nerde? nerde? nerde kondisyon?
  18. 68
    semih kaya'yı sepetlerken muhabirlerle veda fotoğrafı çektirmesine dahi izin vermemiş alfa erkek.

    semih'i örseleye örseleye sepetleyen tudor'dan, evladım diye geri getiren terim'e. değerini bilemedik be imparatudor.
  19. 69
    zamanının ötesinde bir teknik direktör.
  20. 70
    Klasik Hırvat teknik direktör. Türkiye ligi derbilerinde çuvallama ihtimalleri yüksektir.
  21. 71
    1 ay önce yeniden udinese'nin başına geçti.
  22. 72
    tolga ciğerci gibi bir kalastan verim almayı başarabilrmiş taktik deha. vallahi değerini bilemedik kondisyoner reis. ver şu kadroyu eline sağ bekte seri, sol bekte jimmy durmaz falan değişik şeyler yapardı.
  23. 73
    mevcut galatasaray kadrosuyla beşiktaş ile küme mücadelesi verebilecek hırvat hoca.
  24. 74
    28 haziran 2020 başakşehir fk galatasaray maçında takımın başında olsa bu kadroyla başakşehir'i yener dediğim hırvat teknik adam.

    var bi hayalimiz be adam..
  25. 75
    emaneti olan bu süper lig'i almaya geri geliyor. hatayspor'la anlaştı deniyor. yakışır imparatudor hocama. lütfen başakşehir deplasmanına hareketsiz çift forvetle çıkma.

    edit: anlaşma gerçeleşmedi deniyor.