kayıt

igor tudor

  1. 26
    an itibariyle basın tarafından örselenen adam.

    tamam galatasaray elenmemesi gerekiyordu elendi de şu takımın başındaki isim mustafa denizli, fatih terim ya da şenol güneş olsaydı aynı tavrı gösterebilir miydi basın mensupları ? merak ediyorum-aslında hiç sanmıyorum.

    elbette soru soracaklar, elbette aynı bu gece olduğu gibi kontra sorular soracaklar amma ve lakin bu yukarıda adı geçen isimlere benzer tarzla gelmiyorlar. hatta bir çoğu fatih terim karşısında süt dökmüş kedi gibi oluyor, soru soramıyorlar. ama vitor perreira gelince, riekering gelince, aykut kocaman ya da bu gece olduğu gibi tudor'a gelince yani arkasında basından kankası olmayan adamları bulunca basın böyle hunharca yükleniyorlar.
    • ben de bir tek benim mi dikkatimi çekti diyordum, çatır çutur sikiyolar akhi dskdjfksjald xd
    • valla ben üzüldüm akhi. adamın ağzını yüzünü billurladılar xd
    • basın toplantısında mı oluyor bunlar?
    • aynen moruk, basın toplantısını bulursan izle.
    • yarına artık :D elendiği iyi oldu. dramatik başarısızlıklar olmadan bizim bir şeyleri düzeltmek için çabalamayacağımız kesin.
  2. 27
    fazla durmaz. ilk yarı bitmeden gönderilecektir.
  3. 28
    bu adamın porno kasedi vardı diye hatırlıyorum jdfgdkfjdkjfd.
  4. 29
    Galatasaray'ı felakete götürmektedir dursun özbek yönetimiyle. 6 ayda maç başına ortalama puanı 1.5 bu adamın. Göz var nizam var istatistik var seyir zevki var. Hala ne şansından bahsediliyor. Tudor kredisini tüketmiştr. Galatasaray deneme tahtası değildir.
  5. 30
    şimdi kendi girdimi buraya bırakıyorum. #1195275

    sonra ; çok uzak değil kısa süre önce bu adam herkes tarafından itin götüne sokuluyordu. lakin geçen 3 maç sonucunda adama sakso çekecek tipler türedi.

    doğru bakış açısıyla yaklaşanlar oldu ; mağlup edilen 3 rakip de zayıf, iddiasız, düşmeye aday. ( kısmen doğru lakin kesinlikle hedefin rakipleri değiller.) doğru tespit için beklememiz lazım, ciddi rakiplerle oynanılan maçları görmek lazım.

    yanlış bakış açısı; bu kadronun başına beni koysan ben de oynatırım. bu kadroyu kuran adam tudor zaten. yani burada bir başarı varsa tudor'un çizdiği yol ile olmuştur. sezar'ın hakkı sezar'a.

    tudor'un teknik direktörlüğü tartışılabilir ancak adamın tamamen boş olduğunu söylemek yanlış olabilir. juve'de 8 yıl, birçok sağlam td ile çalışmak... kesin bir şeyler kapmıştır.

    kendisinin iyi olup olmadığını devre arasında göreceğiz diye düşünüyorum. bu da beni ya haklı çıkaracak ya da haksız.

    lakin değişmeyecek tek bir şey var teknik direktörü olduğunu kulübün yönetimi bomboş.

  6. 31
    (bkz: postmodern zdenek zeman)
  7. 32
    derbi maçına alışılmış dışına 3 stoperle çıkarak risk alan ve rakibinden tırstığını gösteren teknik adam.

    yenseydi teknik direktör dehası 3 stoperle kazandı manşetleri atacaktı.

    ama tutmadı ve 3 stoperle sol beksiz maça mı çıkılır diye sövülüyor.
  8. 33
    önümüzdeki 4 maçı sırasıyla Gençlerbirliği, Başakşehir (d), Alanyaspor ve Beşiktaş (d) oynayacak. bu 4 maçtan 5-7 puan arası alır en fazla.

    gençlerbirliği maçı 3 yada 1
    başakşehir maçı 0
    alanyaspor maçı 3
    beşiktaş maçı 0 yada 1 puan alır. sonra da görevine son verilir.

    xd
    • eğer senaryo bu olursa fatih terim devre arasına kadar gelir :D
    • bak bu kadar eksik varken gençlerbirliğine de puan kaybedebilir gs.
    • belhanda 2 maç ceza alırsa, belhanda, ndiaye, feghouli yok. maicon da ceza alırsa o da yok. 4 kişi yok, yerine selçuk, yasin ve serdar aziz dahil olacak. xd bence zor.
  9. 34
    nasıl bu kadar taktik yoksunu olunur sorusunun cevabıdır kendisi.
    • getirin oradan bir alanya tudor kardeşim contecilik oynayacak.
  10. 35
    (bkz: bi derbi kazandır be tudor)

    tipik bir hırvat. derbi kazandıramıyor.
  11. 36
    Ndiaye'yi 10 numaraya, Belhanda'yı 8 numaraya çekse daha efektif bir kadro elde edebilir. Ndiaye delici bir oyuncu fakat pas tercihleri kötü, kaleye daha yakın oynarsa skorer yönünü ortaya koyabilir.
  12. 37
    inadı yüzünden galatasaray'ı şampiyon yapamayacağına inandığım hırvat teknik adam.

    bakın geçen seneki rezalet performansına bir şey diyemedik. çünkü amaçsız ve kendi kurmadığı bir takımın başındaydı. ama bu adam galatasaray'ın teknik direktörü olamaz. en azından şimdilik. kendime göre nedenlerini anlatacağım şimdi.

    bu adam tipik bir deplasman özürlü teknik direktör. senin oynattığın sistem karabükspor'da iş yapar evet ama galatasaray hiçbir zaman savunma anlayışlı bir mentalite ile şampiyon olmamıştır. bu ligde büyük maç kazanmadan şampiyon olman imkansız hocam şunu bir anlayalım önce.

    sistem olarak da yanlışları var. maç maç sürekli değişen 3'lü defans 4'lü defans 5'li defans anlayışı neden ben anlayamıyorum. oturmuş bir sistemi neden değiştirir bir insan aq. fenerbahçe maçında tıkır tıkır işleyen bu taktiği bırakıp korkakça oynarsan bu kadar leş bir takımı yenememen senin ayıbın. trabzon maçında gerekli oyuncu değişikliğini dakika 75'lere 80'e kadar beklersen bu da senin ayıbın. son olarak başakşehir maçında rakibin önemli iki orta saha eksiği varken orta sahayı domine etmekten vazgeçip kanatsız orta sahanın önüne çift forvet koyman bu inadı maç sonuna kadar sürdürmen tamamen senin ayıbın.

    östersunds maçı galatasaray için ikinci bir tromso vakasıydı. basın toplantısında adamın üstünden tırla geçtiler ama onun orada durup başkaları gibi kaçmayıp her soruya cevap vermesini, gerçeği anlatmasını çok taktir etmiştim. hadi bu kepazeliği bile anladık bir şey demedik avrupa'yı boşverdik lige odaklandık. ama olmuyor hocam büyük maçlarda sen anadolu takımı gibi oynayıp kazanamazsan şampiyon o-la-maz-sın.

    bana göre kredisi bitmiş olsa da yönetim gözünde beşiktaş maçı son kredisi olarak gözüküyor. bu maç da aynı senaryoyu izlersek (ki öyle olacak bence) yerine galatasaray kimliğini taraftara hatırlatacak bir teknik direktörü bekleyeceğim. eğer gelmezse de hepinizin leşini sikeyim diyecek başka şeyim yok.
  13. 38
    (bkz: kusturan hırvat saksosu )
  14. 39
    (bkz: tak sepeti koluna herkes kendi yoluna)
  15. 40
    seni savunacağız. sezon sonuna da kovacağız ama sezon içinde sezonu bülent ünder, hagi, bülent kormaz'la falan geçiştirmemek için seni savunacağız.
  16. 41
    adamdır pırıl pırıldır.
  17. 42
    gömlek markası gibi hoca.bir diğer gömlek markası (bkz: gültiken) (bkz: ali gültiken)
  18. 43
    elinde bir tane bile kanat beki yok. 3'lü oynayabilecek stoper yok. iyi bir oyun kurucusu yok. hızlı bir forveti yok. ama hala 3'lü defans oynatmaya çalışıyor. guardiola, allegri, conte gibi adamların elinde defans ve orta sahanın her yerinde oynayabilecek oyuncular var. senin neyine onlara özenmek? fernando gibi türkiye'ye gelmiş en iyi ön libero, feghouli gibi en iyi kanat oyuncularından biri sahada kayboluyor sayesinde.

    iyi ya. bunlar 4 ya da 5. olur yine. belli oldu artık. sezon başında gazlandıklarında ben de bi an "lan yoksa" demiştim. çabuk söndüler.
  19. 44
    bu akşam ülkesine gitmesi gereken kişi.
  20. 45
    twitter.com/...
  21. 46
    galatasaray taraftarına sesleniyorum, tudor'a yazık etmeyin. bu takımın başında uzun yıllar görmek istediğimiz birisi. kendisinin oyun bilgisi nefis.
  22. 47
    2-1 geride olduğu maçta, 89'da ikinci forveti almayı akleden, en iyi iki stoperinden birini yedek oturtup diğerini 45'de çıkaran, elinde öyle bir malzeme olmamasına rağmen üçlü defans oynatan Hırvat Conte.

    Bugüne kadar kendisinden hep umutluydum ama artık bitti. S*ktir git Tudor.
  23. 48
    Artık lig maçlarını köyünden izlemesi gerekiyor.
  24. 49
    Türkiye liginde hala 3 defansla başlamak gibi iğrenç bi inadı var. Anladık italyan ekolunden geliyorsun da burası türkiye ligi adamı ilistir ederler kel kafasını siktiğim.
  25. 50
    " maçı neden kaybettiniz ? " sorusuna; " onlar 2 gol attı biz 1 gol attık " yanıtını veren kral.

    xd