kayıt

vice city seçimleri

  1. 1
    little havana ülkü ocakları başkanı umberto robina'nın "avery carrington ile kanka olduk" açıklamasını yaparak tarafını belli ettiği seçimdir.

    robina geçen günlerde yaptığı açıklamada şunları söyledi:

    "8 gün sonra yalnızca belediye başkanı seçmeyeceğiz, belediye meclis üyesi, köy ve mahalle muhtarı belirlemeyeceğiz. bunların önünde ve üstünde milli bekamızın, vice city'nin tarihsel ve egemenlik haklarının teyidini ve tescilini yapacağız.”

    “8 gün sonra ya beka diyeceğiz ya belaya boyun eğeceğiz. ya yurdum diyeceğiz ya da yutulmaya razı geleceğiz. ittifakımız milli var oluşumuzun hizmetkarıdır, milli onurun güveni, milli ömrün güvencesidir. buna karşılık cortez'in ittifakı kumpastır, komplodur, karanlıktır, kaostur, kavgadır, kargaşa güvertesidir. vice city yeniden bir tarih yazacak, buna and içtik.”

    “sayın carrington, milletimizin ve vice city'nin güzide bir mensubu ve evladıdır. aksini iddia edenler başkentimizin hatırasına, milli birliğin hamuruna, bölücü ve fitne aşılamaya gayret eden namertlerdir. vice cityli yiğittir, adamlığa sırt dönen namertlerle, geçmişine yüz çeviren nankörlerle işi olamaz. vice cityli sözünün eridir, özü talan, yalan kişilerle bir araya gelemez, bunlarla bir gelecek göremez.

    sandık başına giden her sağduyulu kardeşim, yakın dönemde tepemizden atılan bombaları, yağdırılan kurşunları ve haitili terör örgütlerin işgal teşebbüsünü hatırından çıkarmayacak, kararını buna göre verecektir.”