kayıt

yorum ödevine 75 veren hoca

  1. 1
    25 puanı nereden kestiğini de yazmayan hocadır. zaten söylese bile haksız olacak hocadır. benim düşüncelerimi kıstas aldığın bir ödevde nereden nasıl puan kesebilirsin ki?
  2. 2
    notun hiçbir zaman sorgulanmaması gereken ödev. o not hiçbir zaman yükselmez.
  3. 3
    14 sayfa tanım + yorum yaparak yaptığım ödevden 80 almıştım. Herkese puan dağıtıp bizden niye kırdı bilemiyorum.
    Bak hatırladım modum düştü yine.
    Gidem de biraz da az ötede küsem.

    T: sorgulayinca daha da düşen nottur. Hiçbir şey bulamazlarsa sayfa düzeninden kırarlar, noktalama işaretlerinden, yazım kurallarindan falan... düşününce puan kıracak bayağı husus varmış. Çok da saapmamak lazım.
  4. 4
    yorumunuzu begenmis demek ki. valla 75 bence buyuk not, alsam hocaya hayIr dua edecegim turden. o nedenle hocanIn yanIndayIm.
  5. 5
    Bir sınavda arkalı önlü 2 yaprak dolu dolu yorum yapmıştım, 25 aldım. Yazdığım her satıra 0.5 puan verse daha yüksek alırdım..
    Beterin beteri var arkadaşlar.
  6. 6
    Yorum ödevinden yorum ödevine fark vardır. Mesela bazı sorular vardır ki hiçbir şey bilmeden yorumlayamacağın sorular. Örneğin bir edebiyat eserini yorumlamak gibi
    Eseri yorumlamak için eserin içeriğini bilmek gerekmektedir. Bazı ödevler var ki ne sallasan güzel duruyor "örneğin bir uzaylı ile nasıl iletişime geçersin gibi?" Ödevinizi yaparken birbirini destekleyecek, öne sürdüğünüz fikri destekleyecek örnekler vermeniz önemlidir. Tabi ki ilkokul çocuğu gibi mantıksız cümleler kurmadan ödevi tamamlamak gerekmektedir. Bunların hepsini yapıp da hala düşük alıyorsanız hocanız şerefsizdir veya yazınızın güzelliğinden puan kırmıştır.
  7. 7
    Hocanın Yorumuna açıktır. Mutlaka bi değerlendirme ölçeği vardır. Salt yorumdan olusmuyordur o ölçek.