kayıt

Kadın memesi cinsel organ değildir

  1. 1
    Gereksiz bir iddia ve duyardir. Kadın memesi nefis bir şeydir ve cinsel duygulara hitap eder.

    twitter.com/...
  2. 2
    "KADIN MEMESİNİN ERKEK BEDENİNDEKİ KARŞILIĞI DA MEMEDİR" olarak devam eden tweet.

    yani ne bileyim.. ikisi kıyas edilecek şeyler değil. amk.
  3. 3
    Katıldığım iddia. Memelere özgürlük.. Kim napsın memenizi, salın gitsin..
  4. 4
    Bence hiç sorun yok. Artık hanımlar da plajlarda üstsüz dolaşacaksa varsın onlar cinsel organ değil desin. Nereyi imzalıyoruz?
  5. 5
    Teorik olarak doğru, pratik olarak şu an için imkansız ifadedir.

    Cinsel organ derken sanırım cinsel olarak çekici bölge kastediliyor. Bu konu ilginç, o kadar basit değil. Bir bacağın da cinsel olarak çekici olması çok saçma, bacak aq bacak. Ama öyle olmuyor işte. Ayak el vs de aynı şekilde. Yine de vajinayla benzer kategoriye konulması ve saklanmaya çalışılması, görülünce voooovluk bi olay olması evet saçma. Ama saklanmasa kaç yanardağ patlar meçhul.
  6. 6
    Erkek memesi de cinsel organ diyerek katıldığım başlık.

    (bkz: sözlüğün meme başlıklarından arınıp aşk başlıklarıyla dolması) hayal gibi be.
  7. 7
    bence ağız da cinsel bir organ. yeri geliyor içine penis giriyor, vajina dilleniyor falan.
  8. 8
    bomboş bir yargıdır. cinsel organlar anatomik olarak bellidir ve böyle saçmasapan insanlar, böyle yargıların kisvesi altında toplumu kandırmaya çalışmaktadırlar.
  9. 9
    Bu kadar uzun sokağa çıkma yasağı süresinden sonra böyle şeylerle gelmeyin zaten ortalık karışık.olay olur valla
  10. 10
    Cinsel gelişim anne karnından itibaren başlar. oral dönemde bir bebek annesinin memesini emer ve bundan haz duyar. Freud'un görüşlerine her ne kadar karşı çıkanlar olsa da Freud, cinsel organları sadece üreme organları olarak sınırlamaz; insanın haz aldığı, doyum sağlayabildiği her şeyin cinsel niteliği vardır. Yani meme cinsel niteliğe sahip bir organdır.
  11. 11
    tam olarak doğru bir gerçek değildir. sonuçta erkek memesi ile kadın memesi aynı şeyler değildir. birinin işlevi varken diğerinin olmaması buna kanıttır. 2. olarak kadınlar gibi erkekler de cinsel münasebet isteği olşunca meme ucunun sertleşme olayı gözüksede orgazm kısmında yer yer kadınlarda ejukulasyonlarda gözükmektedir. benzer ancak aynı şey değiller. ayrıca verdiğim örneklere tekrar bakınca tam olarak cinsel organ olmasa da tepkime verdiğinden dolayı kısmi olarak sayabiliriz. bu bilimsel yönden yaklaşımımdı.
    kendi düşüncem olarak memeleri severiz. tek yorumum bu.
  12. 12
    Vücudun her bölgesi cinsel bir organdır. Şimdi buraya fantezileri saysak, denilen şeyin doğruluğunu anlarız.

    (bkz: karıyı üzerine işetip gelen tencere imalatçısı arkadaş)
  13. 13
    kesinlikle doğru bir söylemdir. "örtünme" işi eğer yalnızca cinsel organları kapsayacak şekilde yapıldığında teşhir kapsamından çıkarılıyorsa kadın memesi ve hatta anüsü de çıplak bırakılmakta serbest olmalıdır. günümüzdeki giyinme kurallarının geçmişteki erkek egemen toplumun temelsiz yargıları tarafından belirlendiğini düşünüyorum ve eğer gerçekten kıstaslar akılla belirleniyorsa herkesi kadın memesinin serbestliğine davet ediyorum.

    "meme cinsel organ değil ama cinsel istek uyandırıyor" argümanı geçerli değil, çünkü memenin ucu dışında açılmasını zaten kabul etmiş olmamızla beraber, yukarıda belirtildiği gibi bacak, ayak hatta eller bile bu işi görebilmektedir... bunun yanında, erkek vücudunda cinsel istek uyandıran tek yer penis olmadığı halde yalnız penisin örtülmesinin yeterli görülmesi de aslında bu ölçütlerin ne kadar erkek egemen baskılar olduğunu anlamak için yardımcı olacaktır.

    aklın gittiği yolun sakat olduğunu farkedenler bana ulaşabilirler, tebliğ yapcam...
    • Hocam yüzde yüz katılıyorum, ben de herkesi kadın memesinin serbestliğine davet ediyorum, bu nedir ya..
  14. 14
    damacanaya bile hallenen insanların olduğu bir ülkede tartışması bile yapılmayacaktır.
  15. 15
    kocaman bir zırrrrvadır efendim bu söylem.

    www.youtube.com/...

    onun haricinde bir şey demek istemiyorum ilgili tivitin sahibi avukat bir çar. yüz göz olmak istediğim en son insanlardan biri.
  16. 16
    Bana kalırsa erkek memesi de cinsel organdır, ben beğeniyorum, gayet estetik.
  17. 17
    twiti atan arkadaş ilgi manyağı bir meslektaştır. güzel bir kadın orası ayrı. takipçi düşsün diye atmıştır, çok kafa yormayın. :D
  18. 18
    Belki de haklı bir önermedir, ama kesin olan erkek memesinin cinsel organ olduğudur
  19. 19
    O zaman neden "kadın memesi" diyorsunuz? Organ cinsel olmasaydı cinsiyete göre değişmezdi aq. "Meme cinsel organ değildir." deseniz savunurum bu fikri.