kayıt

Yazarların interaktif sözlüklere giriş hikayesi

  1. 1
    Güzel bir hikayedir.

    2009 yılında Almanya'dan gelen ilk laptopumla NBA maçları izliyorduk. O dönem linkleri alalım diye her yeri gezerken ekşi sözlüğü keşfettik. Orada da dizilerin komik yorumlarını okuyup gülerek bir dönemi geçirdik. Özellikle öyle bir geçer zaman ki için nefis benzetmeler şakalar vardı. Biz de sakamizi paylaşalım diye sözlüğe üye olalım dedik ekşi'ye değil başka sözlüğe üye olmuşuz öyle bir acemilik işte.
  2. 2
    bir gün canım sıkılıyordu, facebook'ta ''a böyle yerler de varmış'' deyip girdim.
    tabii siz bilmezsiniz o zamanlar facebook vardı.
  3. 3
    2011. evde it gibi sıkılırken facebook ta önüme bir sözlük düştü. olayını hiç bilmememe rağmen nedir ne değildir diye bir bakayım dedim ve çok eğlendim. sonra orası kapandı, nereden nasıl oldu hiç hatırlamam skype ta milletle makara yaparken skyrunner diye birisine denk geldik, o da buradan bahsetti ve kutup batağına düştük.
  4. 4
    Bundan bir ömür kadar önce, üniye ilk geldiğimde rezalet kyk neti yüzünden oyun oynayamıyordum. Zaman geçirecek bir şeylere ihtiyacım vardı.. Ben de herkes gibi sözlüklerde ilgilendiğim konuları okumaya başladım, başkaları neler diyor diye.

    Sonra baktım ki insanlar pek mantıklı konuşmuyor, bu sözlüklerin aklıselime, parlak bir zekaya ihtiyacı var.. Öylece başladı macera.. oradaydık ve şimdi buradayız..
  5. 5
    Üniversite de bir kankamın önerisi üzerine sözlüğe üye olmuştuk. 1 yıl sonra hiç yazmamaya başladık ve maceramız burada bitti tşkkr.
  6. 6
    Sene 2005, yurtta otururken arkadaşımın ekşi sözlükte bir şeyler okuyup güldüğünü fark ettim. Oturdum yanına birlikte okuduk, güldük falan.

    -ee iyiymiş site yapalım aynısından?
    +ahahhaassiktir
    -ne oldu lan?
    +boyacı küpü mü bu amk
    -lan ne millete el açıcaz yapalım kendi sitemizi kendimiz takılalım işte
    +çay koy çay

    Fikrim küçümsendi, civciv geçildi. Ben de ekşiye üye oldum. Kaleyi içerden fethetmek için. 2008'de şutladılar sözlükten. Eften püften atıyorlardı eskiden. İki boş bakınız ver hop ban ye. Fetih yarım kaldı.