kayıt

acun'un instagram canlı yayın rekoru kırması

  1. 1
    İnstagram'ın kasabildigini göstermiştir. Demek ki 2.5 milyonluk canlı yayınla o sunucular bile patlıyor.

    3 milyon ile rekor kırılmıştır bu arada üstüne çıkıldı mi bilmiyorum.
  2. 2
    Aylak bakkal taşaklarını tartarmış. 3 milyon aylak bakkal ile beraber yaşıyoruz demek ki.
  3. 3
    karantinanın olmasıyla mümkün olan durumdur.
  4. 4
    Herhangi bir katkım olmadığı için ayrı mutluyum.
  5. 5
    O 3 milyon maldan biri de benim. Evet yayına katıldım.
  6. 6
    survivor izleyen kitleyi her zamanki gibi eleştirmenin kolay olduğu olay. hepimiz sözlükte, youtube'da, twitch'te, netflix'te, steam'de veya twitter/instagram'da çok değerli vakit geçirdiğimiz için yine göze batan kesim, bu rekora vesile olan kesim olmuştur. ancak yine de bize bir şeyler anlatıyor. naçizane yorumlayayım.

    televizyonda bile 3m insanı bir kanalda buluşturmak kolay değildir, büyük prodüksiyonlar gerektirir. elbette bu canlı yayın öncesi de birçok duyuru vs gerçekleştirilmiştir ve isminin "rekor denemesi" olmasının da etkisi vardır lakin her şeye rağmen 3m insana sadece telefon ve internet yardımıyla canlı bir şekilde ulaşabilmek önemli bir olaydır. insanlara ulaşma konusunda eskisi gibi dev çabalar harcanmayacağını gösteren bir olaydır aslında. bir anlamda postmodernizmin uzantısı şeklinde de yorumlayabiliriz (acun'un yaptığını saymazsak).

    neyse, bu şekilde. geleneksel medyanın sosyal medyaya entegre olmasıyla insanların birçok konuda daha etkin konuma geçtiği günler bizi bekliyor.
  7. 7
    twitch'te sürekli dokuz kişi tarafından izlenen arkadaşımın onuncu izleyicisi olduğum sırada gerçekleşmiş olaydır.

    arkadaşımın rekoru hiç konuşulmayacak tabi...
  8. 8
    helal olsun acun abime. battı, batacak diyorlardı. yau bu memlekette aylak adam biter mi? acun abim batar mı? felek öcün aldu mu? emdi yürek yırtılur.
  9. 9
    instagram canlı yayınının üç milyon kişi tarafından izlenmesi ile olmuş olandır. benim anlayamadığım olay ise bu kadar basitse başkaları nasıl yapamıyor.