kayıt

Son dönemde artan polis şiddeti haberleri

  1. 1
    Son derece şüphe çeken bir olaylar silsilesi. İnsanları kolluk kuvvetlerini yöneten kişiye karşı bir komplo mu diye düşündürüyor.

    twitter.com/...
  2. 2
    Bu sabah gundeme gelen bir başka polis şiddeti haberi.

    twitter.com/...
  3. 3
    Bu da sabah gelen şiddet nedeniyle görevden alma haberi.

    twitter.com/...
  4. 4
    vallaha ben çocukken pek hoş olmayan bir muhitte yetiştim. bizzat polisleri nasıl tahrik ettiğimizi hatırlıyorum daha 9-10 yaşlarındayken. bu sebeple iki video izleyip gününü sokaklarda geçiren emekçi adamlara sallayacak yüzüm yok. sizin de olmasın. ayrıca özel sektörde ve özellikle gıda sektöründe işi olanlar veya çalışanlar bilir ki kuryelerin yüzde doksanı piçtir. kim bilir ne halt yedi de videoyu çeken çok duyarlı vatandaş o kısmı çekmedi.

    lütfen sosyal medyada gezinen bu tarz videoları sağduyulu biçimde ele alalım. iki dakika zor görünce keyfi kaçan tiplerin, şu adamların her sinir krizine sövmesi bana mantıklı gelmiyor.
    • Sağ duyulu bir şekilde ele aldım ve eksini verdim şutrocum xd. Sosyal medya değil linkler gazete ve televizyon kanalları :)
    • sana cevap yazmamıştım da neyse. * ayrıca gazeteler ve televizyon kanallarının sosyal medya hesabından farklı bir tarafı kaldığını düşünmüyorum yunowum. teşekkürler eksi için. ^^
  5. 5
    Yeni bir örneği daha gelmiştir.

    twitter.com/...