kayıt

zabıta

  1. 12
    Zabıtadan pilotun farkları zabıta belediyede çalışır pilot uçak sürer pilot uçakta çalışılır zabıta havada çalışmaz onun için ikisinin ilgisi yoktur.
  2. 11
    Tam türkçesi belediyeci olan kelime bu zabıta.
  3. 10
    Zabıtalar olmasına rağmen yerde belediye sokakların daki sigara ve kağırt kirleri bile olan yERLERI Yıkamayan zabıtaları işten alalım zabıtalar adam olsun terbiyeden payını alsın öyle işe gelsin lan zabıtalar siz de beyin terbiye ve sorumluluk sıfır terbiyesiz zabıtalar adamı kanser edersiniz tekme tokat dayaklıksınıZ.
  4. 9
    ağır meslek belediye de tekme tokat kavga eden belediye huzurlarını bozanlarla uğraşan zabıtalar mesleğin ağırlığını tatan zabıtalar kafasız ve cahil olmasalar zaten zabıta olmazlar öyle olmasalar zaten zabıta olmazlar haksız mıyım siz ce.
    • Zabıtaların amk sana bişi olmasın. Kıraathane gibi ortam amk. Bütün gün iki pazar gez iki dilenci kov esnaftan harcını al yazıhanede goygoy. Adam değiller.
  5. 8
    bakın millet haberler de izlediğimiz zabıta kavgalarıyla alakalı olarak haberler de tanık oluyoruz ki türkiye de zabıta yerine koyduklarımız ekmek kavgalarına ya da bıçaklı kavgalara bulaşıyor ne zabıta yerine koyması geri zekalımısınız böyle ekmek kavgasına ya da bıçaklı kavgaya bulaşanları zabıtalık tan silin.
  6. 7
    elbette görevlerini yapıyorlar.(!)

    ama nedense hep mazluma karşı "kolluk gücü" ortaya çıkıyor.

    ben hiç arkası sağlam birine yan baktıklarına şahit olmadım...

    he sen seyyar satıcıların "vergilendirilmemelerine" mi kaygılısın? halledin kardeşim. her konu hakkında yasa çıkarıyor tbmm...
    yazık günah, nice olaylara şahit oluyoruz. üç-beş garibanın göz yaşına değmez...

    ne vergi kaçıran kodamanlar var, taşıt vergisini ödemeyen insanlar var... süt mısırı satan adam mı ekonomini bozuyor?

    dükkanı olan, kira veren esnaf mı kaygılandırıyor seni? onları seyyar satıcı batırmıyor emin ol, "avm kültürü" bitirdi zaten onları...
  7. 6
    boş beleş bir kurum...

    • boş beleş sensin.
    • teşekkür ederim gizmo
    • zabıtalara boş beleş dedi bunu hapise atın.
  8. 5
    çakma swat bunlar zerre sevmem kendilerini , kaldırılsın bu meslek.
  9. 4
    belediyeci .
  10. 3
    www.exkutupsozluk.com/...
  11. 2
    genelde bıyıklı olan ahmet, mehmet amcalarımız.
  12. 1
    belediyenin kolluk gücüdür.