kayıt

140journos'un sakın kader deme videosu

  1. 1
    Ali babacan'ın videosu. Gündem olmuş sözlüklerde güzel adım.

    youtu.be/...

    YouTube üzerinde de popüler videolar sıralamasında 9. Sırasında imiş.
  2. 2
    tam 31 dakikalık uzun bir videodur.

    (bkz: biz bu filmi çok izledik)
  3. 3
    2010 öncesi akp'nin övüldüğü video. Öven de bizzat babacan.

    2010 öncesi yaşanan maddi-manevi-hukuki yolsuzluklardan haberi olmaması imkansız.

    Yani oy verilmeyecek bir parti daha belli oldu. Sıradaki gelsin.
    • Oylarını çalacağı kesim biz değiliz frante o yüzden desteklemeye devam xd.
  4. 4
    140 journos yapımı olduğu için ilgimi çekti, izledim. yeni nesil birandcılık yapıyorlar hoşuma gidiyor*

    birkaç kelam etmek istiyorum.

    *imamoğlu'nda, ince'de, erdoğan'da gördüğümüz coşkulu siyaset tarzına ali babacan biraz mesafeli. konuşmaları rasyonel ve umut verici olsa bile yukarıda adını zikrettiğimiz isimler bize siyasetin bir duygu yönetimi işi olduğunu gösterdi. rasyonel olmanın yanı sıra ya kitlesine coşku verecek söylemler ve üslup geliştirmeli ya da ekibinde bunu yapacak birileri olmalı.

    *aslında erdoğan'dan o kadar bıktım ki iki kelimeyi bir araya getiremeyen politikacı görmek istiyorum. o götüm gibi vurgu ve tonlamaları bir daha duymak istemem açıkçası.

    *parti ismi ve amblemi kararlaştırılırken herkesin fikrini alması, teker teker görüş dinlemesi ve bu hususlara oylamayla karar verilmesi... bu güzel bir mesaj.

    *eğer bir sonraki iktidarda kendine yer edinmek istiyorsa imamoğlu ile ittifak yapmak zorunda.

    *bir de artık şu bölge insanı söylemini bırakın artık. kürt demek bu kadar olmasa gerek. bölge insanın temsiliyeti, bölge insanının sorunları.. kürt meselesi vardır diyebilirsin, kürt halkının temsil sorunu vardır diyebilirsin ve demelisin de zaten.

    *erdoğan ve ak partisi'ni, daha doğrusu hiçbir şeyi direkt adını zikrederek karşısına almıyor, dolaylı anlatım deniyor. olsun bu da olumlu.
  5. 5
    "Yeni kurulan bu partide asla bir lider diktatorayası olmayacaktır" diyen uzun boylu bıyıklı bir adam var kimdi o ?
  6. 6
    tamamını izlediğim tanıtım videosu.

    babacan umut vaat eden biri. 2009'a kadar ekonomi iyiydi ve çoğu muhalif de bunu över ancak akp'ye "ülkeyi sattınız" eleştirisine dayanak gösterdikleri özelleştirmelerin çoğu bu dönemde olmuştur. :D artı küresel çapta dolar arzı, borçlanmayla büyüme gibi hususlar bu işi akp'nin sihirli değneği olarak yorumlamaya yol açıyor. neyse.

    ben babacan'ın liberal çizgide ilerlediği taktirde, bazı muhaliflerin "akp'den oy çalacak bir parti" görüşünden ziyade merkez sağ anlayışına sahip hatta bundan öte kendisini mevcut siyasi partilerin ideolojik söylemlerine, yaklaşımlarına ait hissetmeyen, yalnızca özgürlük, sükunet ve adalet isteyen insanların tercihi olabileceğini düşünüyorum.

    babacan'ın işi çok zor. karşısında inanılmaz bir güç var. ve bu güç etik, hukuk dışı tüm silahlarını kullanmaktan gram çekinmez çünkü buna mecbur. bir yandan da fetö'nün veya başka bir yapının olası sızma, sabote etme, yönlendirme işlerine karşı tavır alması gerekecek. umarım memleket için hayırlısı olur.
  7. 7
    akp türevlerinin göğe çıkarıldığı bir video. bugün malum şahıs nasıl biri ise; yarın babacan bunun 2 katı olacaktır.
    • Onun oyunu bölse bize yeter xd. Amacı yapana kadar sakin takipte devam xd.
    • dediğin gibi oy böldüğü sürece zerre sıkıntı yok, oyna devam xd
  8. 8
    Zamanında yer aldığı safları millete unutturmak için çekilmiş bir video.

    Eğitimi, donanımı, verdiği sözler ne olursa olsun okuyan araştıran kesim göz yumduğu şeyleri unutmaz. Hiçbir farkınız yok birbirinizden. Aynen knk sakın kader deme.
  9. 9
    İzledim merakla bekliyordum nasıl bir şey olacağını. İyi güzel hoş. Fakat ben hayatının herhangi bir döneminde akp ile yolu kesilmiş bir insanın kurduğu partiye oy vermem.
  10. 10
    Ben de profilimden "ne yapsalar boş, göklerden gelen bir karar vardır" yazısını yeni kaldırdım
  11. 11
    yine çok güzel müzikler çalan bölümdür, güzel de pr'dır.
    hepsinin benim için lacivertlikten ibaret olduğunu zaten ara ara dile getiriyorum. kendisinin umut olarak görülmesine de tatlı bir lacivertlikle güldüm. lakin konuçlandıramadığım bir şey var, hedef kitle kim? amaç malum partiden oy bölmek ise, bu video niye? elinin yüzünün, kıyafetlerinin, kelime seçimlerinin düzgün olması yeterli değil. naifliği ile bu kitleyi bölemeyeceği, oy koparamayağı aşikar.

    şayet hedef kitle, sen bensek de yine yanlış politikalar uyguluyor. bunlar yeterli değil, taşları elinde tutması değil yeri geldiğinde oturtması gerekiyor. ha ben zaten inandım bu günlere gelmemizde hiçbir etkisi olmadığına, varolsun. sizi de ikna ettiyse bitti bu iş.^^

    işin özü, laciverttir.
  12. 12
    İzledim ve 31 dakikama yazık oldu. Hiçbir şey anlatmayan, belirli bir çözüm önerisi üretememiş, kafasında 1 ay sonrasına dair bile planı programı olmadığı içerikten net anlaşılabilen bir video olmuş. Akp'nin ilk yıllarındaki herkesi kucaklayan yapıya benzetmiş kendisini ama bu kucaklamaların sonunu da çok iyi gördük. Bir şey çıkacağını sanmam.
  13. 13
    twitter.com/...

    hahahaha.