kayıt

filistin

  1. 1
    orta doğu denilen bölgenin en karmaşık ve paylaşılamayan topraklarının olduğu yer. yahudiler ,hristiyanlar ve müslümanlar için kutsal sayılır.
  2. 2
    3. intifadanın başladığı zeytin ağaçlarının ve güzel insanların ülkesi.
  3. 3
    yine binlerce insanını kaybetmekte olan
    diğer tüm devletlerin umursamadığı
    yaşamları, bir almanya-arjantin maçı kadar değerli olmayan
    geçmişinden sorumlu tutulan insanların
    Onlar bunu hakketti yavşaklığında ceseti paramparça olan o güzel çocukların ülkesi.


  4. 4
    osmanlıya ihanetin bedelini ödeyen devlet.
  5. 5
    bazı orospu çocuklarının, saf çocuklara bedel öddettiği(!) insanların ülkesi.

    www.youtube.com/...

    umarım sizde bu çocuğun çığlıklarında ödersiniz bedelinizi.
  6. 6
    özgür ruhlu insanların ülkesidir. yıllarca yaşadıkları zulme karşılık ülkelerini terketmeyen yüce yürekli insanların topraklarıdır.
  7. 7
    en sakin zamanlarında birbirlerini yiyen, sultan abdulhamid'in o kadar uğraşıp vermediği toprakları ellerine geçen ilk fırsatta satan, 6gün savaşlarında şıp diye yenilip kaçanların ülkesidir. birleşmiş milletlere üye olmasına rağmen kendi haklarını savunmaktan aciz, mısır-katar-türkiye üçgeninden yardım isteyen, gerektiğinde de amerikan maşası olduğunu açıkça hissettiren garip bir yönetime sahip ülkedir.

    yapmayın efendiler, gözünüz kapalı savunmayı bırakın.

    elbette yapılan israil'in yanına kar kalmayacak. fakat gerçekleri de bir bir görmek gerekli.
  8. 8
    Bu aralar facebook taraftarları tarafından oldukça sağlıklı ve ömre bedel uluslararası ilişkiler tavsiyeleri alarak ufkumuzun genişletildiği memleket.
    Maşallah ne hitler'in dehası, ne Osmanlı'nın sırtından vurulması kaldı. Bir de İsrail ürünleri başladı, yıllık istihkakımız. Ulan onca temizlik malzemesi, götün yerse alma. Ilkin anamız siker belamızı. İşin komiği, on dakika sonra unutmayacaklar mı, bir de ona yanıyorum.
  9. 9
    katliam karşılaştırması yapılarak, eskilere iyi olmuş diyerek kendine göre üzülen malları ortaya çıkarmış.
    hitler büyüksün, aferin panpa diyerek şu an yapılan vahşeti filistin ve dünyada yapılmış tüm vahşetleri beraberce alkışlamış oluyorsun.

    politika pisliği, din, dil, ırk yalanında siviller asırlar boyu acılar içinde ölüyorsa, buna tümden vicdanınla karşı çıkacaksın.
    o bölge bizzat aynı dine mensup olanların elinden ve yüzünden kan gölü. bu canavar kendi kendine büyümedi, uzman vs değilim
    çocuklar öldürülmesin diyorum, romantik naralar atamayacağım şimdi gerçek olamayacak kadar delice.

    işid din katmanlarını beğenmediği müslümanları doğramaya başladığından beri, tesadüf olmayan, oyuncusu değişen ama pisliği değişmeyen bir oyuna daha yön verildi.
    filistin en zavallı parçası yıllardır, hamas var ayrıca sivillerin arkasına saklanan, düşmanla aynı sahnenin sözde nefreti savunucusu, yersen.
    şuna silah işine girdik desenize, son olarak kimin kimin arkasını tuttuğunu bilmeden gaza gelenler kendi kendinize küfür ediyor olabilirsiniz.
    -ben insandan yanayım.
  10. 10
    israil'in elinde bulundurduğu medya ve silah gücüne yıllardır direnerek ne kadar güçlü bir halka sahip olduklarını dünya'ya gösteren ülke.
  11. 11
    yunanistan tarafından devlet olarak tanınmış olandır. yunanistan tanıdığına göre ingiltere falan da yakında bir şeyler yapar.
  12. 12
    cahit zarifoğlu'nun deyimiyle her mümin kulun önünde duran bir sınav kağıdıdır.
  13. 13
    ismi sokağa konmaz öyle dandik bir oluşum
  14. 14
    israil'in sorunu olmadığı ülkedir filistin. Sorunumuz hamas terör örgütüyle.
  15. 15
    bizim ülkeden azıcık feyzalması gereken ülke.
    güya israil'e düşmanlar ama coca cola dökerken hiç görmüyoruz bunları. gizli gizli içiyorlar bile bence ki zaten israiloğullarıyla kuzen bunlar.*
  16. 16
    boşa kürek sallıyorlar. hür ve müstakil büyük israil'de, ortadoğunun en modern ülkesinde huzur içinde yaşamak varken ayak diretiyorlar, büyük bir hata yapıyorlar. fırat ve nil arasında kalan bölge elbet bir gün yahudi halkımızın eline geçecek, adalet tecelli edecek.
  17. 17
    Kim bilir belki bir gün biz yüzünü sen kudüsü görürsün hanzala
    • baba adına önemli değil demeselerdi iyiydi aslında. ne demek önemli değil.
  18. 18
    (bkz: filistiler)
  19. 19
    alın size filistin.
    sözde soykırımın sözde bilmem kaçıncı yıldönümü için bastıkları pul.
    scontent-ams3-1.xx.fbcdn.net/...
    • kimse zordaki diğer türk cumhuriyetleri veya toplulukları için ağlamıyor ama. fark bu.

      zaten başka bir savınız da yok. hep ama onlar da böyle yaptı, şunlar da böyle yapıyor bahaneleri. pkk için de kamplar kurmadı mı bunlar ülkelerinde? çok zor soru değil evet veya hayır denilecek o kadar.

      kıbrıs meselesiyle filistin meselesi çok ayrı. kıbrıs'taki mücadelemizi filistinle yan yana anmak bile oradaki şehitlerimize hakaret.
    • hepsini biliyorum zaten onların. onlar da aynı şeyin laciverti, farklı değiller ama filistin'den suriye ve lübnan'a niye atladık :) 300-400 türke yatacak yer bulamadılar bu ülkede ama maşallah 6-7 milyona maaş verilebiliyor. hiç mi kanına dokunmuyor?
    • konuyu saptırdın. hedef saptırıyorsun şu an. ben bir pul gösterdim, tuttun kıbrıs'a girdin, uygur'a gittin, deniz gezmişmiş bilmem nerelere gittin ama bir türlü ülke içindeki gariban vatandaşlarımızın ne idüğü belirsizlere kurban edilmesine gelemedin :) izin vermeyecek o zaman. bu kadar basit. bu filistini aklama yarışı da çok komik. yarın öbürgün azıcık zafiyete düşersek bir kaşık suda boğarlar bizi de bir damla göz yaşı dökülmez gözlerinden. siz hala ağlayın onlara.
    • hepsi arap değil mi bunların. arap. bitti. saptırma yok :) yok arap değiller diyorsan ne olduklarını söyle. iyi de ortada devlet yok diyen sendin. devletle milleti nasıl ayırayım ben :) hepsi bir işte.

      klişe diyorsun ama çok değil 100 yıl önce o durumdaydık. orta-uzun geçmiş hafızan biraz zayıf zannedersem ^^
    • libya için öyle diyemem mesela. ama onların da halkı bok çıktı :)
      klişe dediğini 100 yıl önce yaşadık. hatırlatırım.
  20. 20
    Bayrağı, Arapları Osmanlı Devletine karşı ayaklanmaları için kışkırtan ingilizler tarafından tasarlanan devlet. Ülkemizde, Bunların bayrağını sallayarak Filistin halkına destek mitingi -yapılmasın demiyorum ama o bayraklarla değil- düzenlemek de nasıl bir moronluk seviyesi bilemedim.

    Ayriyeten Kudüs meselesi dini değil siyasi bir meseledir, bizi de zerre alakadar etmez ki devletimizin yaptırım gücü olmadığı gibi de işbirliği içindeyiz hunharca İsrail hükümetiyle.

    Velhasılı eğitim şart ehehe...
  21. 21
    siyasal islamcıların oy uğruna meze yaptığı ülkedir. solcuların ise kurtuluşu için can bedelli dövüştüğü yüce bir davadır.
  22. 22
    (bkz: israil)

    Hala israil'e direnmeye çalışan çapulcu devletimsi.
  23. 23
    (bkz: Palastinalied)
  24. 24
    Gazze'ye yapılan başarısız operasyon sonrası İsrail'e yüzden fazla füze atmış ülke. Akciğer kanseri olan birinin sigara içmesine benziyor.
    Ayrıca tarih boyu bizleri sirtimizdan vurmalariyla, bölücülere destekleriyle ve işgüzarlıklarıyla nam salmışlardır
  25. 25
    Çapını siktiğimin hainleri türkiye'yi kınamış. Zamanında osmanlı'ya da ihanet etmişlerdi. Açıklamayı görünce koşa koşa gidip bir coca cola aldım. Bir bomba bir bombadır. Yürüyedur İsrail.