kayıt

mücbir sebepler

  1. 1
    karantina günlerinde bartu küçükçağlayan ve melikşah altuntaş'ın instagramda sunduğu program. magazin adı altında troller dönüyor gündemden haberdarız artık. ünlü konukları var zaten. evde durup dururken ünlüler diye yükseliyorum zaten. her neyse
    aşk 101 sinan burda mısın?
  2. 2
    başıma bir şey gelmeyecekse melikşahın bile bartu'dan daha sempatik olduğuna ikna eden programdır.
  3. 3
    ciddi anlamda oturup her gece izlediğim Instagram canlı yayını. neden bilmem deli sardı, galiba fazla işsiz kaldım.
  4. 4
    içine andy warhol kaçan bartu yanlışlıkla rastgele bir çocuğu yayına aldı kldjaljada. yayını bornozla izleyen sevgilime kalk üstünü giy dedim...
    • sarpın ahı tuttu
  5. 5
    bayram özel yayınıyla geceyi güzel kapatmamıza sebep olan yayındır. çok şükür ünlüye doyduk bu akşam da.
    favorim dansöz didem ve edis tabiki.
  6. 6
    internet çavuşu değilim ama bu ne be kardeşim ya... ne yapıyor olum, kim bunlar lan? twitter'da önüme düşüyor, gündem oluyor. ne yapıyor bunlar? bir de survivor kitlesi. karantinada içine ettiniz twitter'ın. mutlusunuzdur umarım.
  7. 7
    4734 kamu ihaleleri kanunu ve 4735 kamu ihale sözleşmeleri kanununda, yüklenici firmanın kusuru olmadan, idareden kaynaklı iş geciktirmeyi gerekli kılan sebeplerdir.

    Programı varmış bilmediğim
  8. 8
    sıfırdan ''tak'' diye izlemeye başlayınca asla sarmıyor, olayı anlayıp esprileri kavramak, ''yahu 2 tane çirkin herif toplanıp neye manasızca gülüyor'' dememek için biraz vakit ayırmak veya baştan beri izlemek lazım. ( çünkü kendilerince bir jargonları oluşmuş vaziyette ) sıfırdan başlayacaklar için 5 mayıs 2020-10 mayıs 2020 arası yayınları izlemeleri tavsiyemdir, oradan sonra ara ara izleyip günümüze gelebilirler.

    özellikle sn. acun ılıcalı' nın dehşet şekilde pr yapıp her türlü sosyal medya platformu dahil şahsının tv kanalında dahi reklamını yapıp rekor kırdığı survivor yarışmacılarının olduğu yayın hariç sıfır planlamayla online olarak doğaçlama şekilde 100k canlı izlenmeye ulaştıkları ve beyaz show'u canlı canlı yaşattıkları harika 7 mayıs yayını tr sosyal medyasında canlı yayın kategorisinde devrim niteliğindedir bence. zira kendilerinden 5 kat fazla takipçiye sahip olanlar dahi o sayılara ulaşamıyor. (tekrar söylüyorum spesifik bir yayınlarını açıp izlerseniz bu ne böyle der kapatırsınız, jargona hakim olup esprileri yakalamanız için altyapıyı yapmanız lazım)

    velhasıl kelam, leşşş ötesi leş olan ülke magazini ve sosyal medya gündemini şahsıma göre kaliteli bir mizahla harmanlanladılar. cidden boş yapacak vaktiniz varsa, hayatınızın öyle boş boş bir şeyler izleyeyim/dinleyeyim diyeceğiniz bir döneminizdeyseniz ilaç gibi gelir, şeker gibi olursunuz. yoksa bizde biliyoruz dünyayı kurtarmadığımızı.

    (bkz: boş yapmanın verdiği inanılmaz hafiflik)
  9. 9
    İki sunucusunun da tipine ve konuşma şekillerine gıcık olduğum, pandeminin ilk dalgasında bir kez izlemeye çalıştığım ancak tebessüm bile etmediğim, saçma ve gereksiz bir içerik.
  10. 10
    Vatana ihanettir şunu izleyip bir de üstüne güleni darağacığuna çekmemek.
  11. 11
    markalar için inanılmaz pazar oluştu şurda, ekmeğimizin peşindeyiz sağolun...