kayıt

yazarların son 10 günlük iş durumları

  1. 1
    Henüz bitmemiş bir sektörde kriz döneminde de faaliyetteyim. Gerçi işler tamamen değişti ama olsun pazartesi maaş yatacak ya gerisi mühim değil.

    Şeklinde özet geçeceğim anketimsi.
  2. 2
    Hem okul hem iş şeklinde tam zamanlı devam etmektedir
  3. 3
    Umuma Açık İstirahat ve Eğlence Yerleri olarak faaliyet yürüten mekanlar kapatıldığı için mahvolduk. birikimden yiyeceğiz gibi haydi hayırlısı...
  4. 4
    salak gibi home office oldum. artık iş gelmiyor üstüne. kredi kartlarım selam çakıyor. buzdolabı boş boş bana bakıyor.
  5. 5
    ofis kapalı adliye kapalı evde yatıyoruz
    zaten para almıyordum
    tam gezilecek zamanmış
    pü senin a.. korona
  6. 6
    tamamen bitmiş bir sektörde çalışıyorum. 1-2 aya kadar yerin altına inerim.
  7. 7
    İki iş yapıyorum.

    Biri akademik olduğu için home office olarak devam ediyor. Ancak maddi getirisi kısıtlı baya, daha çok idealist kafayla yapılan bir iş yani. O yüzden şu an manevi tatmin dışında bir faydası yok maalesef.

    Diğer işim ise komple facia, ilk kapatma kararı alınan sektörlerden birinde mekan işletmeciliği yapıyorum, her gün işkura yaptığımız başvurunun sonucunu takip etmek bile yeterince geriyor insanı. Çalıştırdığımız elemanların sigorta primleri, maaşları, dükkan kirası vb. Bir sürü şeyi ödemeye devam etmemiz lazım sonuçta. Tüm çalışanların her gün işten çıkartılacaklarını düşünüp kendilerini risk altında görmeleri kısmı ise manevi açıdan yoruyor.

    Ancak şu an en önemli konu herkesin dikkatli olması ve bu durumdan sağlam biçimde çıkabilmemiz. Devlet elinden Geleni yapmasa bile bizlerin sağduyulu olması lazım ki evine normal şartlarda asgari ücret dışında para götüremeyen insanlar artık işlerine geri dönüp bu durumu olabildiğince az zararla atlatabilsinler.
  8. 8
    Özel sektörden devlet memurluğuna geçiş yaptım.
  9. 9
    Daha geçen gün peder beyle aynı muhabbet geçmişti. kızım birkaç ay önce işe girmedim diye hayıflanıyordun değil mi sen? işte üzülme babam işe girmiş olsan da işsiz olacaktın şuan .d.d
    adam gerçekleri suratıma tokat gibi vurmakta o kadar usta ki şaşırtmıyor artık.
    babam ve sizin üstteki girdileriniz sayesinde kpss mağduru olmak çok sevindirdi.
  10. 10
    Kendimi bağa hapsettim corona sebebiyle, bu 10 gün içerisinde ise 3 tane vişne, bir tane incir ve bir tane ceviz ağacı diktim. Evet 10 günde yatıp yuvarlanmaktan başka yaptığım tek şey buydu. Şuan hala yatıyorum.