kayıt

karantina döneminde home office çalışanlar

  1. 1
    ohh valla ne ala yaya yaya çalışıyolar diye arkalarından atıp tuttuğumuz insanlardır. ama aslında iş öyle değilmiş.

    şöyle ki twitter.com/...
  2. 2
    Sonunda bu kesime geçmeyi başardım. Belli bir saatte de olsa mecburi işe gidip gelmek çok sıkıntı oluyordu. Nelere sevinir olduk ulan...
  3. 3
    Yarrak gibi bir sey, her ne kadar evde de olsak aslinda rahat degiliz. Evde yasadigin is yogunlugunu ofiste yasasan zerre sikinti yasamazsin.

    isin en kotu tarafi en ufak bir sey icin herkesin birbirini 5-10 saniyeligine aramasi. Elimizde imkan olsa ya taksicilerdeki gibi bas-konus sistemi ya da telsiz ayarlardik.

    Ofise gitmeyecegini bile bile sabahin saat 9'unda o yataktan kalkip calisma masasina oturup ialeri yapiyosun yatak odasindan da yatak sana bagiriyo "gel lan amina kodugum gel" diye. Seytan kulaga fisildiyo sanki siktir et isi gucu diye.

    Dosyalama islerini hic hesaba katmiyorum bile. Uzaktan baglanti yapip cikti almam gereken ne kadar mail varsa hepsini cikartiyorum. Yani insallah cikartiyodur ofisteki printer. :(
  4. 4
    müşteri temsilcisi olarak çalışan bir arkadaşım var, onun acısını ben bile yaşıyorum. çocuk gece boyu müşterilerle uğraşmaktan insanlarla sesli iletişim kurmayı kesti. öyle "oh ne ala" denilecek bir durum değil aslında.
  5. 5
    tam olarak oh ne ala denecek bir durum.
    sosyal mesafeden bir haber insanlarla çalışmak durumunda kalmıyorsun, sürekli maske/eldiven kullanmak zorunda kalmıyosun.
  6. 6
    Kız arkadaşımın müvekkil dilekçelerini evden yazmasıyla katıldığı, benimse ona evde yemek yapmamla bir nebze körelmemi engelleyen faaliyet. Belki de virüsün yayılmasını engelleyecek en etkili yöntemlerden biridir. Evden çalışma sistemini benimseyen şirketlere teşekkür ederim.
  7. 7
    Böyle fırsat ele geçmez dedirten durumdur.
  8. 8
    karantina döneminde olduğu için hiç de verimli geçmeyendir, işteyken de keşke evden çalışsam diyordum ama öğlen nefes alıyordum dışarda, evden çalışırken balkona çıkıyorum nefes için ve geri odama döndüğümde müzik açıp ekranı izliyorum.
  9. 9
    kimle konuştuysam genelde sövüyorlar ama alışınca o kadar güzel geliyor ki...

    freelance çalışan biri olarak, hayatımın sonuna kadar uzaktan çalışmak isterim.
  10. 10
    kendi mesleğime entegre etmek için çalışmalara başladım. skype üzerinden ben anlatacağım hasta kendi dolgusunu kendisi yapacak. diş hekimleri arasında çığır açacağım sözlük.