kayıt

Aşk 101

  1. 1
    24 Nisan'da netflix'te yayınlanacak olan türk dizisi.

    www.youtube.com/...

    bu korona dalgası devam ederse ilk bölümüne şans veririm gibi.
    • lan kaç yaşına geldin allahını sevdiğim. ne bu şimdi?
    • olsun ya beğenmezsem arkada döner laskdşalskda
  2. 2
    Dizi bir kenara, başlığı a 101 diye okudum. Benim bu uyku düzenim ne olacak ya.
  3. 3
    yemin ederim hakan muhafızdan çok daha iyi bir dizi...
  4. 4
    Refah partisi gibi Partinin aşının duyulmasini sağlamıştır.

    twitter.com/...
  5. 5
    hiç bir boku beğenmeme timi olan ekşi sözlük yine iş başında amk. biraz lise defteri tadı var evet ve bir sürü yabancı dizi. bu yine de sarmadığı anlamına gelmez. bir kere müzikleri aşırı güzel. sinan ve osman favvvv.

    not : mor ve ötesi - daha mutlu olamam çalarken gözlerim çok doldu.

    genç oyuncuların hepsi başarılı. ileriki zamandaki iki oyuncunun yaşlılığını sevmedim. 2. sezonu kesin gelir diye düşünüyorum.
  6. 6
    netflix yine tutarlı bir dizi yapmış bana göre. en iyi dizi veya türkiye'de çıkarılmış en iyi dizi beklentisine girmezseniz hiçbir sıkıntı olmaz.
  7. 7
    strogoff'tan yediğim laf sonrasında izleme şevkimin düştüğü dizidir maalesef...
    • üzme beni.
  8. 8
    aa bu arada dizi bölümleri değişken. büyük ihtimalle osman'ın gaylik olayları çıkartıldı. bir teoman çalaydınız yaaa onu unutmussunuz biraz kırıcı.
  9. 9
    Başlamak için smoketheweed beklediğim dizidir...
  10. 10
    Bunu izlemeye tenezzül etmiş yazarlar beni banlamaya zahmet ederse
  11. 11
    Diziyle alakalı şöyle bir sorunum var. Beni hiç bağlamıyor içeriğiyle çukur'daki celasun var dizide. Umarım çukur'dan da çıkıyordur bir boka yaramiyor çünkü xd.
    • En gıcık karakter kubilay aka. Tokat manyağı yapasınız geliyor izlerken.
    • Ayşın çıktıktan bir şeye sokamadilar dizide.
  12. 12
    dün gece izledim. ne sıkıcı nede mükemmel zevk veriyor izlerken. böyle zamanlarda açıp izlenecek dizi işte. izlemediysen beğenmediysen çok yorum yapma. ekşiyi okuyorum, adamlar yine başlamış 30 yaşında liseli dizisi edebiyatına. yoruyorsunuz beğenmeme timi.
  13. 13
    ağlayacaksın. üzülme, ruhunu suluyorsun bilmeden :)
  14. 14
    bu denli ılık dizileri izleyen sevgili hanım yazarlar bana mesaj atmasa da olur.teşekkürler berat albayrak.
  15. 15
    (bkz: nekşfliş)'in ay yapım ortaklığındaki yeni türk dizisi. senaryo icabından doğan birkaç hata ve saçmalığı saymazsak, güzel olduğunu söyleyebiliriz. izlerken sarıyor yani. devam edelim bakalım...
  16. 16
    netflix dizilerini izlerken cringe oranımın tavan yapması bir tek bana oluyor olamaz herhalde.
    bu dizide de farklı olmadı. hayatımda gerçekçilikten bu kadar uzak bir şeye maruz kalmadım ve en sevdiğim roman türü fantastik edebiyat.
    dizide ilk 10 dakikadaki olayları yaşamanı geçtim civarında bulunsan, öğretmenlerden biri seni eşek sudan gelinceye kadar döverdi. olay 90'larda geçiyor, ben liseden 2015'te mezun oldum o zaman bile bu durum geçerliydi. sevmedim ama birkaç bölüm daha izlicem. daha kimse uyanmadı bizim çocuklardan oyuna giremiyorum.
    • bu girdi bana gereken fikirleri verdi.

      eyv.
    • anytime bro
  17. 17
    arkada ses olsun diye açılabilecek bir dizi. vaktin varsa bi oturuşta bitirirsin.
  18. 18
    2. bölümünde uyuduğum dizi olmuştur. acayip uykum vardı çünkü.
  19. 19
    Yine sorunlu, psikopat ogrencilerin kahraman oldugu, isinde gucunde olanlarin inek oldugu bir dizi turu. Ne zaman sorunlu, saldirgan, keş ogrenci tipinden mukemmel birey yaratma sevdasindan vazgececekler?
  20. 20
    hayatım boyunca alsam da veremeyeceğim ders.
  21. 21
    Ben hikâyesi ve akışı itibari ile diziyi beğendiğimi rahatlıkla söyleyebilirim. Biyografi ya da otobiyografi değil bu arkadaşlar! Adı üstünde: dizi. Birebir yansıtmasını beklediğiniz hayatlar arıyorsunuz fakat yadırgamadığınız televizyon kanallarında günlük yayımlanan o dizilerin, sizin rutin hayatlarınızın tam olarak neresi ile bağdaştığını kavrayamıyorum.
  22. 22
    1. bölümü izledik tam karakterler oturmadı 2.yi de izledik ondan sonra da son bölümün biraz başını biraz sonunu izleyip final yaptık. eh işteydi.
  23. 23
    Çerezlik izlenebilir dizi. Çok mu iyi ? yok. Harika mı ?asla.Bende başladığı diziyi bitirme hastalığı var arkadaşlar o yüzden bitirdim. Genel olarak vasatın bir tık üstü bir yapım. Türk dizileriyle kıyaslandığında sıkmadı. Bölümlerin 30 dakika oluşuyla dizi hızlı ilerledi. Yabancı yapımlarla kıyas yaptığımda ise kötü olan dizidir. Bardağın ne tarafından baktığınıza göre yorumunuz değişecektir.
  24. 24
    öncelikle sözlerime şunu söyleyerek başlamak istiyorum ananı s2m ay yapım.

    başıma bir şey gelmeyecekse ben ve 15 yaşındaki wattpad'ci ruhum bu diziyi beğendik. netflix'in aşk dizisi ve türkiye'nin lise dizisini olabilecek en uç biçimde birleştirmişler. bayağı kişi de bunların asla gerçek olmayacağından yakınmış. he amına koduğum he the end of the f***ing world çok gerçekçi dizi zaten. ne bu gerçekçilik algınız? izlediğiniz her diziye böyle yaklaşacaksanız gidin pencereden sokağı izleyin aq şempanzeleri sizi.

    neyse konumuza dönelim. üçkağıtçı osman ve bambi gözlü sinan favori karakterlerim. osman'ın realistliği, sinan'ın felsefeci kişiliği güzel noktada tutturulmuş. should i stay or should i go dizide gerçekten çok güzel yerlerde kullanılmış şarkı. başka yere yakışmazmış gerçekten. dizide kullanılan şarkılar sahne ile uyum açısından gerçekten harika.

    tek gıcık olduğum nokta, asla 90lar gibi konuşmuyorlardı bence. eda'nın arada söylediği ingilizce replikler falan atmosferi bozmuş, üzgünüm. yine de çok göze batmadı. bu arada 2009'da çıkmış afili yalnızlık şarkısını kullandıkları için yemedikleri linç kalmadı. şarkı sahneye yakışmış mıydı? evet. ama tuhaf mıydı? yine evet lol. bade işçil neyse de tuba ünsal diziye hiç yakışmamış. hele eda karakteri olarak, hiç hem de. üzgünüm... osman'ın hikayesinin anlatılmaması karakteri boşluğa sürüklemiş. herkesi az-çok anladık ama türk dizi yapısına (!) uymadığı için osman'ın hikayesinin kırpılması saçma. 2. sezonda karakteri daha iyi yansıtmaları lazım. fındık kurdum osman ve osman stanler bunu hak ediyor...

    karantina zamanında izlenebilir kafa yormayan çerezlik bir dizi. hani çok bir şey bekleyelim mi, hayır. ama yine de eğlendiriyor. birçok sahnede çok güldüm hatta geri sarıp tekrar izledim ve yine güldüm. elite izlemektense daha izlenilebilir bir dizi, ağlamayalım lütfen lol.

    son söz olarak, ananı s2m ay yapım. nolurdu kapıyı açsalardı?
  25. 25
    en iyi orijinal türk netflix dizisi ne az ne çok.