kayıt

migros'un tüm market çalışanlarına teşekkür etmesi

  1. 1
    şu günlerde en az sağlık çalışanları kadar yoğun çalışan market personeline yapılmış güzel bir jesttir. reklam reklamdır fakat rakip firmaların logolarına da yer verilmiş o da ayrı bir jest tabii.

    videonun linkini de şöyle bırakayım.

    www.youtube.com/...
  2. 2
    bana teşekkür etme bana para ver. günde yüzlerce, binlerce insanla aynı havayı soluyan işçilere edilmiş sözde teşekkür. teşekkür etmek istiyorlarsa maaşları artırmakla, çalışma koşullarını iyileştirmekle başlayabilirler. sağlıklı bir çalışma ortamı oluşturulmasından bahsetmeye gerek bile yok sanırım.

    Türkiye'deki ve dünyadaki büyük monopol şirketlerin böyle kriz zamanlarında insanların yanında olduklarını gösterme çabaları hiç bitmiyor ve bu tikdindirici.
  3. 3
    teşekkür yetmez adam gibi para verin , işçinin hakkını verin
  4. 4
    İşin psikolojik tarafını ayrı tutarak söylemek isterim ki teşekkürü çalışanlara prim vererek, maaşlarına zam yaparak veya en kötü ihtimalle çalışma saatlerini esneterek daha güzel bir teşekkür sunabilirler. Belki de yapıyorlardır onu bilemem tabii.

    Ek olarak bu dediklerim sadece market sektörü için değil, zorunlu olarak hala iş hayatına devam eden herkes için geçerli.