kayıt

alınmış en boktan hediye

  1. 1
    İlkokul 2. Sınıfta aldığım hediyeydi.

    Yılbaşı çekilişlerinde kitaba kaleme bile razı olan biriyim. Fakat bir arkadaş bana ilaç mumessillerinin doktorlara hediye olarak verdiği günde 1 doz manasindaki 1 yazısını vermişti. Şaka gibi bir şeydi.
  2. 2
    Verdiğim en boktan hediyeyi çok büyük hevesle almıştım ama verdiğim kişinin yüzündeki memnuniyetsizligi gördüğümde en boktan hediyeye dönüşmüştü.
  3. 3
    Valla Pet şişe kapağına bile anlam yükleyebilen bir insan olduğum için Ben aldığım hiçbir hediyeye boktan demem düşünmüş ve almış karşı taraf.
  4. 4
    dergi. harry potter aşığıyız diye orta okulda arkadaşlarım -bilen bilir trendy diye bir dergi vardı- ondan alıp gelmişlerdi doğum günümde rezillikti.
  5. 5
    yoktur. zaten hediyelesme olayInI sevmiyorum o nedenle fazla hediye alan biri de degilim.
  6. 6
    Acı biberli krem. Gözüne Bi sür de Bi kere ağladığını görelim diye hediye etmişti salak lise arkadaşlarım.
  7. 7
    ilkokulda yılbaşı çekilişi yapılırdı, kız bana yün çorap ve atlet almıştı. ben gidip çiçekli günlük aldım üstüne not yazdım falan. atleti de 2 beden büyük almış giyince çuval giymiş gibi duruyordu. ayıp lan.
  8. 8
    özlü sözler kitabı almıştım, sonra kuzenime hediye ettim.
    • 9
      Eski sevgilim kütüğün ön kısmına ikimizin fotoğrafını kabartmalı bir şekilde yaptırmıştı, fişe takınca fotoğrafın olduğu kısımda renk değiştiren Işıklar yanıyordu. Kendisine hiç belli etmedim ama hiç benim tarzım bir hediye değildi. Ayrılınca vermek istedim, almadı. Çöpe atacaktım annem attırmadı. fotoğrafın olduğu kısmı ojeyle boyayıp ışıklı kütük yapmış, fotoğraf anlaşılmıyor bile. bin kat daha güzel oldu.
    • 10
      arabayı aldığım zaman birisi tesbih hediye etmişti,

      hayır yakında olan biri elime almadığım şeyi arabanın vites koluna takacağımı düşündüren olay ne çözemedim,

      aq dartanyanı.
    • 11
      biri bana kapital'in mangasını almıştı. konuyla da zerre alakam yok. öylesine alıvermiş işte. zaten o gün bugündür hediye olarak kitap alınmasını sevmem. şu da linki: www.idefix.com/...