kayıt

23 şubat 2020 fenerbahçe galatasaray maçı

  1. 1
    Bu akşam oynanacak dev derbi. son dönemde oynanan derbileri hepsi berabere bitmiş. Bu derbide fenerbahcenin iyi oyunla galibiyet almasını bekliyorum.
  2. 2
    1 haftadır kafamda sürekli olarak oynadığım büyük görünümlü dandik derbi. Türkiye'deki derbiler artık büyük değil bunu kabul edelim.

    En olumlu senaryoda adem big 87'de golünü atıp tribünlere sus işareti yaparak fatih hocaya koşuyor ve maçı 1-0 kazanıyoruz. Olumsuz senaryolara girmek bile istemiyorum. Zaten %100 gs'yiz bu modu düşürmeye gerek yok.

    Kadıköy'deki son galibiyeti 5 yaşında gören mazlum gsli exo...
  3. 3
    Feneri 3 golle yok edip, ağlattığımız maçtır. Büyüyü bozduk, iddiaya girdiğim arkadaşım yok meydanda :d keyiften dört köşeyim dööörrrttt
  4. 4
    Fatih Terim'in kondisyoner Ersun'a futbol nedir, nasıl oynanır dersi verdiği maç olmuştur.
  5. 5
    şu maçtan sonra ülkede ve dünyada hiçbir şey doğru düzgün gitmedi. derin gs öyle bir ortaya çıktı ki dünyanın düzeni şaştı.
  6. 6
    pbs.twimg.com/...
  7. 7
    çok hastaydım diye hatırlıyorum. yıllık için fotoğraf çekiminden dolayı dışarı çıkmıştık. çok üşütmüştüm. hiç böyle grip geçirmemiştim. neyse yatıyorum o hafta, maç günü de beinsports üyeliğim olmadığı için yatakta trt radyoyu açtım telefonda. hafta boyunca da sinerji oluşturunca o heyecanı bayağı yaşamıştım. keşke şampiyon da olsaydık.
  8. 8
    hiçbir şeyden habersiz her şey normal gidecekmiş gibi sevindiğimiz maç.

    yarınki derbi nedeniyle bir hatırlayalım...

    www.youtube.com/...