kayıt

konuşurken gereksiz detaya boğan insan

  1. 8
    karşısındakini zerre kadar düşünmeyen insandır. ya zaten mecburen dinliyoruz bari eziyet etme be kardeşim. Geçen gün Böyle bir olay yaşadım yemin ederim dinlerken başım falan döndü bi kötü oldum. Dümdüz, lafı dolandırmadan anlat geç işte yorma insanı
  2. 7
    onlardan biri benim. yazarken hep boyleydim zamanla konusmama da yansIdI. memnun degilim ama simdilik degistiremiyorum da.
  3. 6
    o insanları dinlerken bazen dikkatim dağılınca genelde o sırada günlük planlarımı düşünüyorum, işten dönünce ne yiyeceğimi düşünüyorum. Sonrasında büyük bir vicdan azabı yaşıyorum çünkü o insana ayıp ediyorum gibi geliyor. Bu azapla anlattığı her şeyi büyük bir dikkatle dinliyorum. Sonra yine dikkatim dağılıyor. Bu sefer Hogwarts koridorlarında yürüyorum falan...
  4. 5
    laf ebesi olma ihtimali yüksektir. var bizim şirkette de böyleleri, 3 cümlelik şeyi 45 dakika konuşur da bitiremez. geçmişlerinde karşılarına hep anlayışsız, sürekli soru soran tipler mi denk geldi nedir... insan bundan şüphe ediyor.
  5. 4
    Herhangi bir şey anlatırken iç sıkan ve daraltan insandır. Kısa ve öz cümleler kurmak yerine asla umursamayacağım detaylar vererek beni de konudan koparıyor. Kitap okuyun lütfen, nolur lan.
  6. 3
    (bkz: Bu arada şey de olmuştu)

    Ömür törpüsüdür. Hele bir de kendi anlattığı detaylara takılıp ana konudan sapan gerizekalılar da mevcuttur. Düşman başına.

    Az kitap okuyun, cümle kurmayı öğrenin. Sonra terapiste gidip dünyanın sizin etrafınızda dönmediği gerçeğini idrak edin. Bu iki duzelmeden sonra siz de normal biri olabilirsiniz.
  7. 2
    bazen ee bugün n'aptın? gibi masum bir sorunun, sizi canınızdan bezdirmesine neden olabilmektedir.

    iki dakikada anlatıp bitireceğin konuya, uyanınca elini yüzünü yıkadığın bilgisini dahil etmesen olmaz mı?
  8. 1
    Dinlerken acayip sikandir.

    Doğru yerde kullanılan detaylar işi komediye çevirir fakat fazlasi insanı bayar.