kayıt

atakan kayalar

  1. 1
    Sosyal medyada bir anda parlayan 10 yaşındaki kitap kurdu. Çok abartılınca engelledim ismini.
  2. 2
    filozof olmuş ama adam olamamış. anayı azarlamak hangi kitapta yazıyor??!

    şaka bi yana ben bu konuda araftayım. Hem, aferin len çocuğa diyesim geliyor hem de inceden gıcık oluyorum ya da bu kadar ilginin ona zarar vermesinden korkuyorum, bilemedim...
  3. 3
    sonu digerleriyle ayni olacak olan 10 yasindaki velet kardesimiz.

    kendisinin bir sucu yok aslinda. her ne kadar ismini duydugumda, okudugumda igrilti gelse de asil suclular bu cocuga bir anda gereksiz yere nam sahibi yapan guzelim sosyal medya ve medya mensuplari. bu cocugun cok daha farkli bir sekilde ismini duyurmasi gerekirken daha 10 yasinda kamera karsisina gecip benjamin button misali buyumus de kuculmus modunda ona buna akil vermesi bir yerde guzel fakat kendisi acisindan cok daha tehlikeli.

    okulunu okuyup olmak istedigi sey ile ilgilenmesi gerekirken simdilerde kime konussam, hangi tv kanalinda ciksam diye dusunuyordu eminim. lâkin bundan 3-5 sene sonra kendisine ait haberleri de

    "filozof atakan'in son hali gorenleri sasirtti!"

    "filozof atakan sohret batagina saplandi"

    "filozof cocuk 8 senede okulu bitirebildi"

    vb gibi haber basliklariyla gormek de pek mumkun.
  4. 4
    Bebeyi her yerde görmekten sıkıldım lan her yerden fırlıyor. Popülerliğinin azalarak yok olması dileğiyle.
  5. 5
    yaşından öte olan çocuklara,büyümüş de küçülmüş havası veren çocuklara ve genel olarak çocuklara gıcığım zaten ama bu çocuğa ayrı ayarım. yaşını yaşasın çocuk he varsa özel bir durumu ilgilenilsin ama geç kalındı çocuk kaybedildi artık. ve de kadar kitap okuduğunu düşünmüyorum çünkü söylediği her cümle birbirinin aynısı niteliğinde. hep aynı örnekler veriyor. ezberden giden bir şey.
  6. 6
    bakışları, tavrı, mimikleriyle olsun normal değil. anna babasına olan yaklaşımı olsun, onlar konuşurken sergilediği hal hareket ve mimikler olsun, kendisi konuşurken sergilediği jest ve mimikler olsun bana normal gelmedi. bir kanala çıkmış ailesiyle ve üzerinde gömlek ceket. sakil durmuş. gerçi bu giyimi düğünlerde vs sıklıkla görüyoruz ama orada da normal gelmiyor bana. çocuk, çocuk gibi giyinmeli.