kayıt

2020 ekonomik krizi

  1. 1
    Bugün meclis önünde kendini yakan bir başka babayı daha gormemizle artık sağır sultanın bile duymak zorunda kaldığı krizdir.
  2. 2
    herkeze çok iyi ekonomik yardım yapalım duyarlıca duyarlı olup düşünceli olup.
    • Sen AKPli misin?
    • yo defol.
  3. 3
    virüsten ölmeyenler için son fırsat. bunda da ölmezseniz size daha ölüm yok, korkmayın.
  4. 4
    (bkz: Vardır)

    Ucuz yollu dikey elektrik süpürgesi almam lazımdı, ki hala lazım xd. Dedim ki ucuz ve güzellerini donanım haberci kardeşlerim yazmıştır. Güzel ürünler tavsiye etmişler gerçekten. Özellikleri okurken kuruyemiş yiyen sayın cumhurbaşkanımız gibi keyifliydim. Yalnız bir sorun vardı, Ürünler güzeldi ama ucuz değildi. Fiyatları görünce Büyükşehirleri kaybeden sayın cumhurbaşkanımız gibi tadım kaçtı. Meeeh dedim kapattım trendyol’u, Hepsiburada’yı. Ayırdığım bütçeyle gırgır alabiliyorum. Şaka değil ha sadece şarjlı gırgır alabiliyorum. Sayın cumhurbaşkanım buuuuuu bizim bütçeyle iki sene önce* orta kalite süpürge alınabiliyordu yau.

    (bkz: Bakanım n’aptınız siz bize)
    • Yazdıklarını okuyunca Almanya'da ki fiyatlara bir göz atayım dedim. Fakir'in en pahalı ürünü (272.93 €) almak için Almanya'da yaşayan birinin asgari ücretinin %18,21 tekabül ediyor. Türkiye'de aynı ürünü almak için asgari ücretin tamamı yeterli bile olmuyor. Bu arada 87 €'ya bile dikey süpürgeler mevcut.
    • Bu kıyasları gördükçe içim acıyor.
  5. 5
    sadece halk tarafında hissedilendir. maalesef öyle..