kayıt

13 şubat 2020 tff'nin göztepe beşiktaş maçı kararı

  1. 1
    Bugün açıklanacak karar.

    İfab'ın tavsiye kararı tekrarlanması yönünde ama ne çıkacak merak ediyoruz.
  2. 2
    Sörlot kararıyla birlikte şahsımı kahkahalara gark etmiş karardır. Çoluğunuzdan çocuğunuzdan çıksın, en sevdikleriniz cennette zencilere komşu olsun.
  3. 3
    uzun zamandır ortada böylesine skandal boyutta zıtlıklar içeren bir başka futbol hadisesiyle karşılaşmadım desem yeridir.

    1. maçta kural hatası olduğu doğrudur ancak maçın bu nedenden tekrar edilmesi ihtimâli söz konusu dahi olamaz.
    2. beşiktaş'ın maç tekrarı başvurusu haklıdır ancak taraftarın bu hususa dair büyük beklenti içine sokulması sağlıklı bir yaklaşım olamaz.
    3. türkiye futbol federasyonu maçı tekrar ettirmeme kararında haklıdır ancak bu kararına gerekçe olarak hakemin, "ben düdüğü top göztepeli oyuncunun kontrolüne geçtiği an çaldım," şeklindeki beyanını sunamaz.
    4. merkez hakem komitesi, düdüğü top havadayken çaldığı gün gibi aşikâr olduğu hâlde, "ben düdüğü top göztepeli oyuncunun kontrolüne geçtiği an çaldım," beyanını sunan ve yanısıra kural hatası da yapan hakemi bir hafta sonra oynanan maça ödül verir gibi atayamaz.
    5. merkez hakem komitesi resmi raporu itibariyle tescilli şekilde yalan söyleyen hakemi bir saniye dahi görevi başında tutamaz.
  4. 4
    ciddi ciddi bu maçın tekrarlanacağını düşünen var mıydı? çekilin köşenize, alın elinize patlamış mısırınızı önceden senaryosu yazılmış bu tiyatroyu izleyin. başka bir şey gelmiyor elimizden.