kayıt

28 ocak 2020 ayk duyurusu

  1. 1
    Veni vidi vici başlıklı yeni döneme dair bir duyurudur. Uygulama, yeni yazarlar, yeni modlar falan diyor. Bize yol gözüktü...

    Bir yeni sekme: kucağındayım sözlük. ops pardon burdayım sozluk..
  2. 2
    ayk

    canim ayk, oncelikle "veni vidi vici" basligini tasiyan gonullere su serpen kis gunlerinde en azindan bana emre altug'un sicak klibindeki gibi bir his yasattigin icinden sana gonulden tesekkur ederim lâkin,

    biz bir yere gitmedik, hep buradayiz. buralar onceden dutluktu dedigimiz donemi yasiyoruz artik. hayatimiza heyecan lazimdi onu da bir duyuru ile gonullerimize serdin. serdin de bakiyorum uygulama yapiyosun, yeni arkadaslar yeni modlar edinmissin kendine. hayir yani uygulama tamamlaninca, yeni arkadaslarin yeni modlarin gelince bizi surgune mi gondereceksin?

    hic yakistiramadim sana bunu hiiic. o kadar emegimiz var burada. cok uzdun beni. :(
  3. 3
    tıpkı sözlük gibi uygulaması da sizlerin istekleri ile kendi şeklini bulacak denilen uygulanamanın bahsinin geçtiği duyurudur.

    O halde 70 karakter sınırı ile ilgili esneklik (kaldırılması gibi...)* söz konusu olur uygulamaya ile birlikte, umarım. Bkz verememek beni hayli üzüyor açıkçası.
  4. 4
    Çay içerken ağzımdan püskürterek gülmeme yol açan duyuru. Evet.

    Uzun uzun anlatmaya gerek yok. Kalan üç online yazara 'okeye dördüncü gelecem bekleyin beni' demiş ama yine net bir tarih vermemiş. Bu üçüne önerim siz aranızda gömmeli batak atmaya başlayın daha çok beklersiniz olacaktır...

    Yeni Dönem falan mobil uygulama falan sol frame akacak falan sözlükçü kızlar eklesin.
  5. 5
    Meali şu olan açıklamadır:

    Sayın sözlük yazarları (hâlâ trollerim ve fake hesaplarım dışında sözlük yazarı varsa) biz sağlam bittik. Ama son bir gayretle tası tarağı satıp mobil uygulama yapıyoruz. (muhtemel piyasaya sunar üç gün sonra kaldırırız).

    Sol frame akmıyor ama akacak kesin. Valla bak. Çünkü akması lazım mobil uygulama yapıyoruz. (nasıl akacak acaba diye kendi kendimize sormuyoruz hiç. Kesin akacak).

    Ha bir de uygulamayı play storeden indirecek olan 7 kişiye şimdiden çok teşekkür ederim. 5 yıldız verin de yorumlarınız yukarıda görünsün.

    Koyunsuz köyün çobanı ayk.
  6. 6
    Şöyle bir duyuru bekliyordum ben:
    youtube.com/...
    Hatta son yazar kalana kadar direneceğiz, yıkılmadık ayaktayız tarzı bir şeyler yazılır diye düşündüm duyuruda.

    Meğer güllük gülistanlıkmış durum. Sadece uygulama kalmış düze çıkmak için.