kayıt

basket topçusuna üzülen acayip kitle

  1. 1
    sevdikleri spor dalında isim yapmış bir adam olduğu için üzüldüklerini düşündüğüm kitledir.

    Evet her gün bir çok insan ölüyor ancak bu kişilerle hiç bağımız olmadığından üzülmüyoruz bence. Ben şimdi demiyorum ki bu basketbolcuyla bu üzülenler birebir tanıştılar ancak bir fikirleri var adam hakkında doğal olarak. Buna karşın ölen diğer insan hakkında hiç fikirleri yok. Bu sebeple üzülmeleri normaldir.
  2. 2
    Sikim sonik peygamberden daha önenli bir insanın ölümüne üzülmüşlerdir. Bahsi geçen basket topçusundaki ün, itibar kendilerinde olsa muhtemelen bikaç karı daha almakla meşgul olurlardı.
  3. 3
    Her şeyi anladım da işin içine peygamberi katmak neyin kafası lan acayip güldüm buna. İsteyen istediğine üzülür insanlara giren çıkan ne onu tam anlamadım ben. Ama bak depremde ölenlere üzülmediniz diye çıkışmamışsın alındım. Bir dahakine oradan da vurursan sevinirim.
  4. 4
    ahahahaha dalyarak.

    mazlumlardan kastin kim? once onlari bilelim ya da benim/bizim onlara uzuldugumuz kadar onlar bize uzuluyorlar mi acaba? mazlumdan kastin ortadogu'daki yarak kurek kendine hayri olmayanlar ise hepsinin amina koyayim. benim milletimin derdi bana yeter, ben kendi milletimin mazlumuna oyle ya da boyle uzulup yardimda da bulunuyorum zaten. digerleri sikimde bile degil.

    versus yaptigin insanin da konu ile hic alakasi yok. isteyen uzulur 40 gun yas tutar isteyen aglar sizlar. size ne, sana ne? yarak kurek seylerden gam kedere baglamayi ne cok seviyosunuz.
    • Mazlumlar: kendi dinine inanmiyor diye kilictan gecirdikleri xd.