kayıt

24 ocak 2020 Elazığ depremi

  1. 1
    Elazığ siverce'de 20:56 civarında gerçekleşmiş deprem. Ölü sayısı 15'e yükseldi ve 200'den fazla yaralı bilgisi var.

    Malatya ve Elazığ en çok etkilenen illerimiz iken aynı zamanda birçok etki altında kalan yerler var. Umarım daha fazla ölüm haberlerini duymayız ve yanlış bilgilendirmelere itibar etmeden paranoya yapmadan bu durumu atlatırız. Bu süreçte destek olmak isteyenler lütfen akut, afad ve Kızılay gibi organize yardım örgütlerine ulaşsın. Depremi yaşayan ve durumu iyi olan tüm herkese geçmiş olsun. Umarım tez zamanda herkesin canı kurtulur.

    Not: olası bir durumda sevdiklerinize acil durum mesajı gönderip güvende olduğunuzu haber vermek için lütfen twitter.com/... linkten uygulamayı indirelim.

    Not2: Malatya için toplanma alanı

    Elazığ için toplanma alanı
    Elazığ için ikinci toplanma alanı

    Edit: son açıklamaya göre ölü sayısı 18 yaralı sayısı ise 553 olarak duyuruldu. Ölenlerden 2 kişi deprem sonrası kalp krizi olarak belirtildi.
  2. 2
    Saat 20.30 sularında 24 ocak 2020 de gerçekleşen deprem yaklaşık 10 ilde hissedildi. Merkez üssü sivrice/ Elazığ olan depremde an itibariyle 18 ölü 300 yaralı olduğu söyleniyor.disarda kalan ve soguklugun eksi 6 dereceyi gösterdiği bu atmosferde zor durumda kalan herkese coka geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.
    • depremlerle alay etmeyelim sakın.