kayıt

Kemalistler ideallerini chp'de görüyorlar mı sorunsalı

  1. 1
    Ben akp'de bir şey göremedim ve partiyi sildim attım, acaba bu kemalistler chp'de ne görüyorlar da böylesine kayıtsız şartsız bu partiye bağlılar? Açıklayın lan bunca sene göremediğimiz şeyi gösterin bize!

    Chp'de düşünce özgürlüğü, vicdan hürriyeti var mı?

    Chp, tarımcının anasını ağlatan, tüketiciyi aç bırakan aracı kapitalistlere ne diyor?

    Chp hem yabancı sermaye çekmek istiyor, hem de yabancı sermayenin kirlettiği doğayı kurtarma konusunda akp'den daha yavaş davranıyor. Chp iktidara gelirse nehirlerimiz, göllerimiz kimyasal atıklardan kurtulacak mı?

    Chp iktidara gelirse, Kemal paşa'nın ne kadar adam olduğunu ispat için onu tüm derslere sokarak adeta putlaştırmaya çalışan kör ideolojinin ezberci ve faydasız eğitim sisteminden kurtulup, pratik bilime ve eğitime geçecek mı?

    Chp iktidara geldiği zaman, ülke esnaf ve sanatkarının anasını ağlatan zincir marketlerin ve avm'lerin defterini dürecek mi?

    Chp iktidara geldiği zaman kronik olarak açlık ve yoksulluk sınırının altına itilmiş emekliyi, memuru, köylüyü, öğrenciyi, işçiyi, küçük esnaf ve sanatkarı doyuracak mı? ve aklımda böylesi merak edilen konular...

    Şahsen ben k.gılışdaroğlu'nuğ Akp'den farklı bir tarafını görmüyorum.
    Sizler akp seçmenine koyun deyip chp'yi kurtuluş reçetesi olarak savunuyorsunuz ya, yazın aşağıya, bizim chp'de göremeyip de sizin gördüklerinizi!