kayıt

Chp'nin üniversitede dağıttığı prezervatifler

  1. 1
    Hibe olarak gelmiştir ve chp'ye zerre kadar maliyeti olmamıştır!

    Aslında malum işe imza atan chp'lilerin kızlarına bu prezervatiften vereceksin. Lan aralarında nikah bulunmayan öğrencilere prezervatif dağıtmak pezevenklik değil de nedir? Bari peçete ve boş oda da ayarlayıp gavatlığınızı tam yapaydınız.

    Şimdi o üniversitede okuyan kız öğrencilerin velileri ne düşünüyordur? Ula oğlum chp'liler... Biz henüz ölmedik, dinimizden dönüp gavat olmadık, şeref yoksunları.

    (bkz: Ilımlı İslam'a yol veren chp)

    Chp iktidar olmamak için her şeyi yapıyor.

    www.google.com/...
    • tarih bilsen böyle bir yorumda bulunmazdın işte: pezevenkliği demokrat partililer iyi bilirler, malum rahmetli menderese metres yetiştiremiyorlardı :D
  2. 2
    (bkz: orayı yıkarlar)

    Acil üniversitemize de beklediğimdir. Bedava prezervatif için lgbt kulübüne girdik. Boşuna götümüzü siktiriyoruz yetiş ya chp!
  3. 3
    keşke bundan rahatsız olanların babalarına da dağıtsalarmış zamanında. cennet vatanımızda daha medeni ve müreffeh bir yaşantımız olurdu.
    • Medini ve müreffeh yaşantıya birbirinizi şey yaparak mı ulaşıyorsunuz? Ayıp denen bir şey var!
      Zinaya karşı çıkmak suç mu?
  4. 4
    troll haber sandIm ama baya gercekmis. yine de chp'nin yaptIgInI vurgulamak yandas medyanIn isi.
    bircok ulkede daha lisede saglIk bilgisi seminerlerinde erkeklere prezo kIzlara ped dagItIlIyor ve bir parti suclanmIyor.
  5. 5
    (bkz: laiklik kazanacak abi yhaa )
    Ne bileyim yapan zaten yapacak, bulan yine bulacak. Kişiyle alakalı bunlar dağıtıldı diye zorla bir etkileşim olacak diye bir şey yok ki sonuçta.
    (bkz: layiklik gazandı)
  6. 6
    (bkz: sanane yarram)
    (bkz: bu gene üfledi mi lan)
    (bkz: merhabalar arkadaşlar ben fucking idiot kanalıma hoş geldiniz)
  7. 7
    Benim eleştirimden sanane, tenasül uzvunu ağzında taşıyan, diye cevap verilmesi gereken konudur.

    Dilerim kız kardeşine ve ileride evleneceğin kıza da o prezervatiften vermişlerdir! prezervatif evli insanlara verilebilir. Üniversite öğrencilerinin içinde nikahlı olan mı var?

    Yemin ediyorum bazılarını dünyaya getiren kişi, babasından başkası için de prezervatif almış olabilir. Yoksa bir insan açıktan zinaya nasıl böyle destek verebilir? Ancak kerhane doğumlu ola!